部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
Agger
無錯,錯事佢地係要承擔,但唔應該固意踐踏自由既意志,未來仍有可能共同推翻中共
都係果句 唔好成為自己憎果隻人
On9 仔 搞9香港最多係香港人

黑狗大部份香港出世
當年唔係咁多大陸喱搧風點火香港會咁多愛国藍絲死出黎?
仲有個班新香港人、單程證、乜春雙非、大陸口音譚仔阿姐、係大陸同隻雞結婚帶佢落黎香港拎著數的含家剷 凡此種種都係當日一齊屌9香港人 呢班撚樣都係住香港架 但本質上根本就係大陸喱
不能同意更多
所以又係因為共產黨食飯,所以香港人唔可以食飯既邏輯,小粉紅講幾句說話係個別意見,連登仔講幾句就係全體意見。抗爭失敗就話香港人犬孺,但冇諗過同樣邏輯可以放諸藏人同維吾爾人身上,哈薩克人仲一人一本護照走咗佬。上海公安槍同警棍都冇配備,成都公安擺明喺度hea,一睇就知係當地幹部讓賽。支那人19年日日望香港被人屠城,而家咪自食其果,想問佢地又善得去邊而且時革失敗令民氣大傷,你跑完馬拉松都要時間回氣,何况一場大型社會運動,你係咪以為時革係快樂抗爭夠鐘散水嗰種

另外而家呢班人同六四有咩關係,唔講仲以為係師徒傳承。最搞笑既係你笑香港人戒唔到娛樂,但上面班人而家就係為食物同娛樂先上街抗議。先唔講你可唔可以罰人睇多幾次,但成篇野本身已經充斥住不知從何而嚟既偏見同傲慢,睇幾多次都係咁
所以又係因為共產黨食飯,所以香港人唔可以食飯既邏輯,小粉紅講幾句說話係個別意見,連登仔講幾句就係全體意見。

睇清楚我個topic先講野啦
部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣
真係唔知邊個有偏見同傲慢
你係狗隻唔需要尊嚴 正常香港人要
上行動group走一轉先啦柒頭
樓主頭先喺中環想聲緩同胞點知比人打到暈左
19年嗰陣成堆小粉紅就叫幾個,甚至有啲連小粉紅都唔係,佢地呼喚屠城就係個別意見,支那人死清光無理。而家真係呼喚屠城嗰啲就連小粉紅十分一都唔知有冇,就變咗做部分,要已經大書特書咁譴責,咁唔係有偏見同傲慢,我就真係唔知點先算係
樓主頭先去聲緩比同胞打 唔好落井下石🙏🏻
以前上面班人成日講祖流我放,而家就真係要承受因果,以前六四班人留喺大陸唔係做李旺陽就係孔慶東,究竟同而家呢班人有咩關係,我真係諗緊都唔明
成堆?夾埋有冇100個人?100/14億係幾多?知唔知有監控?你咁都諗唔到學人講咩偏見同傲慢即係立左國安法香港已經得一種聲音,唔通香港人又係抵死剩係識以偏既全輸打贏要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞