部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
我不嬲上黎係笑鳩中國人,我要做啲咩
我黎等睇坦克碌豬only
咁你話我do nothing我要做既野就係屌柒你個臭雞老母個賤種閪呀柒頭
哎喲喲,剩係識識講屌柒我老母呀,咁同小粉紅剩係識NMSL 有咩分別呀,你個post開黎鬧自己架
嬲呀比人以其人之道還其人之身有咁感想呀傻閪
首先我唔考慮你行為背後嘅動機
淨係你指出部分連登仔行為同小粉紅一樣呢件事已經係唔諗前設 直出結果 同一樣嘅行為轉換立場可以完全唔同
然後打得多字同嬲係無直接關係
但係你串佢呢個行為就正好同你打嘅point一樣
所以我先問你同咩比
如果你自問唔係串緊佢 你答咪得 打咁多廢話做乜
再者 你上面係咁講邏輯 咩謬誤又盛 但係又唔釐清討論
都反映你似係啲就啱啱學邏輯學 or 覺得自己有啱 其他人少少唔正楚就錯 or 諗合理性諗到癲咗嘅毒撚
撩交嗌機率較大
當然 話你似啫 你覺得唔係可以唔使理或者澄清
嬲咩呀,我等睇坦克碌豬直情未出發先興奮
即係你覺得冇logic係正常
有logic就已經係博士
首先我唔考慮你行為背後嘅動機
淨係你指出部分連登仔行為同小粉紅一樣呢件事已經係唔諗前設 直出結果 同一樣嘅行為轉換立場可以完全唔同
然後打得多字同嬲係無直接關係
但係你串佢呢個行為就正好同你打嘅point一樣
所以我先問你同咩比
如果你自問唔係串緊佢 你答咪得 打咁多廢話做乜
再者 你上面係咁講邏輯 咩謬誤又盛 但係又唔釐清討論
都反映你似係啲就啱啱學邏輯學 or 覺得自己啱 其他人少少唔清楚就錯 or 諗合理性諗到癲咗嘅毒撚
撩交嗌機率較大
當然 話你似啫 你覺得唔係可以唔使理或者澄清
打多字=嬲本身咪謬誤
然後你又假設我反駁佢=覺得自己高人一等
呢個就係你既謬誤就係咁簡單
跟住你就無啦啦叫人logic博士,肉酸到
遊戲台毒膠惱羞成怒
自己上bestgore打J啦變態佬
事實證明你連自己打乜都唔鬼理
你知識水平真係高撚到爆炸
係同咩水平比 你嘅水平係咩水平 如果係average咁條界又點定
你唔直接越過呢part我無啦啦會叫人博士 你想撩交嗌 我咪陪你 有幾肉酸
咁即係你都認連登根本唔係得一種聲音,又何來國安法後香港得一種聲音,連登會員俾人拉咪就係代表佢地因言入罪,大陸啲人因言入罪關國安法後香港得一種聲音咩事?而且我係話監控反而係阻嚇咗班小粉紅翻牆出征呢種行為,有邊隻字睇到我係支持監控,又點解會spin到國安法啱晒我心水,其實之前上海公安係冇配到槍同棍,如果而家三萬係冇配槍同棍既,嗌一萬次口號又何妨,更唔好講班三萬見到班支那人犯限聚令同打傷王婆婆係一啲聲氣都冇,對家根本讓晒賽,跟手就笑香港人點解唔出去,原因好簡單,因為大家出去係要負沉重代價,我本身唔支持佢地,點解要我冒風險,樓主係咪以為時革係快樂抗爭,夠鐘散水,好似打爆機咁再嚟一round就得

你地成日扯08年,但有冇諗過由08年過渡到19年中間係過渡咗好多嘢,唔係必然會過渡到下一階段,仲未計人地本身目的就係反封控,而唔係咩為民主,所有嘢都係你地班connect撚一廂情願

以為自己有幾清高
連登仔恥笑下姐
on9話佢知識水平真係高撚到爆炸罷明串佢
咁你都睇唔明定係宜家唔撚串得串佢等於覺得自己高人一等
你既閱讀理解水平低過中學生陰功
咁即係你都認連登根本唔係得一種聲音,又何來國安法後香港得一種聲音<--咁你都認同大陸唔係得一種聲音得一種聲音又洗乜河蟹
原因好簡單,因為大家出去係要負沉重代價<--係大陸公開屌鳩共慘黨維尼同你係香港出去既代價邊個大D有冇諗過你打既野都只係認證左我既論點
睇清楚我個post先回啦你係大陸公開屌鳩政權唔洗半日就收監,同你宜家係香港對住國安法收哂皮一撚樣你佔真係冇人知個問題根源係邊咩你如果真係想證明自己係醒過大陸人就應該宜家企出黎唔好講咩19年出過黎到左下一代比人屌果個就係你,點解你宜家唔出黎唔反抗
咁你有冇睇清楚人哋講乜先回,我就係話唔該唔好淨係spin落19年
你真係思維混亂唔係扮
你連我講緊乜都未知仲係度講咩支畜冇事時就un un腳宜家講緊環境決定行為呀乜宜家咁興入人地個post未睇清人地講乜就回post
白痴仔人地講時事你係度講打機屋企冇比錢你買藥
你覺得自已水平比人高去串
喺正常人角度的確係覺得自己高人一等
Level上無差距或者覺得自己喺某方面比人低嘅人會串人真係聞所未聞
你都自己證明我唔係謬誤
你做唒功課未啊 我啲幻稚園同學都笑緊你啊

唔怪得遊戲台話要啲game拖住手仔將所有嘢解晒畀你聽先得
on9話佢知識水平真係高撚到爆炸罷明串佢
咁你都睇唔明定係宜家唔撚串得串佢等於覺得自己高人一等
你既閱讀理解水平低過中學生陰功
你覺得自已水平比人高去串
喺正常人角度的確係覺得自己高人一等
Level上無差距或者覺得自己喺某方面比人低嘅人會串人真係聞所未聞
你都自己證明我唔係謬誤
你做唒功課未啊 我啲幼稚園同學都笑緊你啊
你係咪平時冇朋友0社交
同FD鳩UP都成日互串啦,係呀又覺得自己高人一等呀
不過都唔奇既,你讀緊幻稚園咁威威
講得好好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞