部分連登仔既行為根本同佢地口中既支那小粉紅一撚樣

496 回覆
762 Like 512 Dislike
真, 只要用幾十個acc係咁推po就好容易經常置頂變咗"熱門", 就好似玩手遊咁開勁多個分身acc
去左中環聲援未
Cctoy淨係識屈毛
原來樓主以為小粉紅得一百個,上面每個月靜係衰發言請飲茶都唔止呢個數啦,大佬。小粉紅係本身有冇監控都會支持政府,尤其是大陸近十年嚟所以開始發達,所以先會誕生呢批人,呢幾年數量多到一傳辱華就出征,B站求其一段片下面已經破百,仲未計呢啲只係冰山一角。唔講成個香港,靜係連登都唔係得一種聲音啦,如果唔係會周咗咁多會員?而連登本身亦唔能代表成個香港,樓主認為小粉紅係上面既極少數,但又認為成個香港喺國安法後得一種聲音,本身已經係最大既以偏概全輸打贏要,真心,你問品蔥班人,佢地都唔會覺得小粉紅得一百個,笑死人咩
btw靜係佢地以前出征洗板都唔止一百個啦,樓主,班人仲要自己翻牆,後來係靠舉報先逼到班人縮番入牆,監控反而係嚇阻佢地出征洗板呢個行為,立咗國安法得一種聲音,但連登久唔久都有人衰入籠,連尼住成日剷post,一種聲音真心笑死
五毛同熱狗已經被cc台啲人濫用到一文不值
乜種族歧視呀
我們都是中国人
你國家分裂喎
jm9
第一段已經錯唔洗睇了
真心佩服你老咁好心機教仔
比著係我就屌9佢老母就算

班左膠成撚日話要connect, 不過上下品蔥到見識下先啦
好過成日活在自己既幻想空間
啊對對對對
個樣應該好接近鐵膠巴膠 又係d自閉仔
唔好阻住我返工就得

我冷漠犯法呀?隔離屋打仔唔通我又要插手呀?更可況當日我被人打佢地都笑鳩我
支持樓主,你們可以打我了
冇錯,笑9人之前都唔諗下自己咩出身
喺國家維穩機器下,喺網上面出現得嘅都一定係反港藏台獨嘅聲音,就算有支持嘅聲音都會被淹沒

所以我信有清醒嘅人,就算數量只係好少,我都希望話俾佢哋知我支持佢哋
暴徒已經遍佈美國英國日本德國加拿大捷克意大利澳洲, 新8國聯軍係度搞事

https://lihkg.com/thread/3229097/page/1?post=1

唔知暴徒會唔會登報頭版
點解樓主咁L大愛?幾時上去支援呀?
支持死清光 支畜全部都係抵死
好癲,淨係睇到佢覺得小粉紅得100就已經分唔真心定五毛
[花生]王丹支持中國爭取自由反被支那同胞圍屌
https://lih.kg/3229112

支持完然後俾埋個屎忽人哋屌
社運黎講
佢哋根本就係平日自己一直睇唔起
自命清高响到講食鹽多過你食米嗰啲都嘢
最好笑講乜如果大陸開放返班友就會散
我夠可以話當日如果林鄭第一日就話唔再攪送中
香港人夠會第二日散啦
你勁有心機 respect
不過樓主同相似言論既人好大可能係5毛黎 直接屌佢老母就算啦
又唔係教,不過見樓主長篇大論咁玩理性中立,我就費事人身攻擊。真心而家班connect撚分分鐘連品蔥班人都未必頂得順,仲想connect班小粉紅同歲靜撚,嘥氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞