[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
想問師兄有冇推介mid blue jeans (selvedge)?
著開 同鐘意Warehouse 1001xx-25,straight leg, mid/high rise
呢隻色
改褲就take5啦
豬仔改褲長短到太明顯
自己可養到咁嘅色,但要好長時間
即食一係古著,一係買repro brands嘅vintage wash
Warehouse自己都有出
https://image.rakuten.co.jp/jeansfirst/cabinet/levis1/44501-0088-1.jpg
LEVI'S VINTAGE CLOTHING (LVC) リーバイス ヴィンテージ クロージング 日本製 S501XX 1944モデル(大戦モデル) ORGANIC リジッド(未洗い) 44501-0088【復刻】【2023春新作】

呢條?
我仲想買TIM
Yes 香港有折免運費都ok,日本買唔平又運費
啲質料係咪唔建議買 ?
我見樂天而家特價連運費$2200
本身有好多條freewheelers
諗緊要呢條好定係fw1944
買個名,等下香港有折,之前7-8折
啲料就一定差,但鐘意牛仔褲嘅點都會想買返條levis
如果你已經有好多其他日牛,咪買條試吓囉
疫情之後拎返d牛出嚟,發覺好多歐日牛都唔啱着/無乜感覺,係有條Lvc以前太闊厚薄啱啱好,依家拎返出嚟剛剛好都幾開心
依家買到就買,遲啲想買都無
牛仔褲浪搵邊間補好? 同埋大約幾錢
搵咩cut?
Joe McCoy
Warehouse
Jelado
Resolute
都有出
一嚟就白牛難搞少少
香港未必有現貨俾你試
你可以攞去有得補撐大對鞋,同佢講邊度頂,不過Danner mountain light 有goretex唔知可以撐到幾多
仆街上星期喺denimio買完野,今日張信用卡就俾人盜用咗
想搵黑牛 wide taper cut中/高腰
洗水/原色都okay 大家有冇介紹
Ig睇吓Misstailor睇吓啱唔啱心水
新手求問
邊度有類似款嘅褲賣?
豬仔出咗條新嘅 可以試下
想改窄牛仔褲腰圍,同埋修一修個pat位 (好"the")
搵邊間改好D

同埋有冇巴打mon住D日本福袋,有冇推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞