[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
其實呢度不嬲都係各有各玩
我自己就盡量有能力就vintage
冇能力就repro
都唔知有乜好屌
我又唔撚係買淘寶
係上面有條友扮曬理性咁覆你,但1月佢先白卡上身咁屌柒人玩repro
精神分裂
嚟緊會去東京旅行,想買返件m65/51 vintage 軍褸.應該會去post 頭d鋪頭睇下
有冇巴打知大概應該幾錢?如果要mint condition?
Thanks field jacket only. 應該易搵既
希望大約2千會搵到件condition 好既
緊有啲老屎忽咖啦,齋屌冇分享
牛褸買完返黎著
著幾耐先洗第一次
thanks
咁一年先洗
Small or X-small
年代無咩所謂
甚至其實jungle jacket 都得
https://instagram.com/vintagetogether_hk?igshid=YmMyMTA2M2Y= 想問下咁多位師兄
呢一間啲嘢得唔得 我新手入坑 唔識咁多
你講想買咩再推薦比你好過
有啊 呢一排唔知做乜鬼好鐘意佢攝衫着呢一種風格
自己都上網睇咗好多資料 但係唔知應該去邊間買先唔伏
我自己一開頭睇有少少唔慣 依家就好鬼鐘意 不過驚自己着唔着得到 驚自己着得唔好睇 真係學你話齋 會想要埋啲配件
就想好似佢咁 夏威夷衫 T恤 中高腰褲 皮鞋咁
同埋我係睇佢片先知牛仔褸係要攝衫着先好睇
想去佢到 但又唔知佢伏唔伏 仲有冇咩好推介
我自己又都唔識
正 啱啱睇咗 好多靚嘢又啱我心水 睇嚟我下次可以去你到買
都得
巴打有冇賣vintage 牛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞