[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
大大聲話人思想狹窄
乜撚野古著有無限可能性,其實同講緊襯衫有無限可能性有咩分別

限死一定要玩古著何嘗又唔係思想狹窄
你堅持全身古著,絕對respect你
但笑人地玩復刻仲係度講乜野可能性就完全係傻鳩行為

唔否認有部份復刻brand係水魚brand
但其他做得好既brand,有Vintage味同時用料手工又更好,何嘗唔係一種可能性
攬撚住堆小眾到冇人玩既舊衫然後話人地思想狹窄,要幾傻鳩先做得出影衰晒啲真古著巴打
我無話要100%古著喎我自己都唔係啦
但仲吹捧呀美卡GAY就一定係柒囉
最撚柒係你 衣著post係度講錢講廢話 過主啦廢柴
建議你戒呀美卡GAY 生活更美好
交流唔一定要心平氣和既 有個句講個句
你白卡早講嘛。人哋真心問你一句話人起鋼,又講唔出點解hinoya係賣垃圾。
講咗咁耐,你不如講下你有咩古著收藏咁巴閉等大家學下野啦。
無勞氣啊,有玩具玩點解唔玩?
嬲撚到咁仲死頂
hinoya邊間賣古著呀?睇過?
睇你開啲post都知你白卡。無人理你要入嚟引戰seek attention?
都真係幾無謂嘅
唔好同佢嘈真心晒氣 佢起晒鋼咁 就話人起鋼
全身vintage會似cosplay
亞美尼卡得罪左你啲咩你咁不滿
啱啱先去完
唔憂做但尚算friendly
想問問有無巴絲有著blunestone 香港係咪已經無賣
求教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞