[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
普通一條chino,唔洗「取代」啦
Buzz ricksons real McCoys 再唔係warehouse 都一定有
Oldjoe係咁叫佢呢件衫有䄂就dapper suits,無䄂就overalls
仲有soundman trophy clothing
仲有Burgus Plus
今年好似少咗人買福袋 冇乜流出
Alden軟木想換狗牙底,唔想返原廠一樣,依家邊間正常,幾年無整鞋唔知路
早排amazon買左對blundstone 今日收左貨 希望有機會試下
巴打,想問吓大埔碧姨係邊度?
問問如果想買Detroit Jacket除左Carhartt仲有咩好介紹?
另外Carhartt Detroit Jacket仲有冇made in USA?
Resolute 714 Jed
WW2
好似係高腰?
黎緊去東京 會去代官山惠比壽一帶
暫時會睇dry bone warehouse同jelado
想問呢區仲有冇邊間推薦??
都係等warehouse x denime
有冇巴打知samurai one wash 既牛仔褸 用機洗/手洗仲會唔會縮水
十幾年前lvc mij 唔係話停產咩,定係停洗水?lvc mij unwash同現在的lvc mij unwash有冇分別?
謝,肺炎完先拎返條以前55501出嚟著,玩咁耐牛日歐美都係唔夠Levi’s 有味道,早排見香港Levi’s 有68折追返條44501完夢
幾年無追post周圍都少左好多人討論,老鬼化石先玩牛依家d人剩係著返二十束腳褲dunk low af1
係咪4月先賣?

中左paraboot毒
有冇師兄鐘意著皮褸?小弟想整件A2
chino咩brand
喺東京買咗件buzz,返到香港啲天氣其實都適合著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞