[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
想買黑色馬皮,原色著耐咗舊化咗都好好睇,但長期缺貨

你使唔使買大半個碼,e.g. US9.5 直接上27.5cm ?
我 Stan 同 Casper 都係8H 即係 26.5
即係true to size ?
上網睇到對鞋大平時一個碼…….
即係著開US9.5 買 9 都啱著
師兄,請問邊度賣?
已經賣晒,唔使問
我Alden barrier last 係著 9.5d
可以知道等下次返貨有冇機會嘛
我之前係捉迷藏買
不過宜家好似日本都難買
唔知咩原因呢兩年多咗人要,而家連外國人都鬥搶。
已經前幾日問過H&S,唔會再入貨
香港人想買,基本上食得屎

PS. 覆晒上面嘅巴打,想買留意官網產期,而家最快都要年中後先有,網店係淺草本店賣剩貨先放上去賣,通常得垃圾碼數放上去,所以知道幾時開賣就去本店排隊買就有機會買到,唔係就俾兩、三倍價錢食炒價
唔該,因為之前睇過官網好似唔寄香港,所以先好奇問下仲有咩途徑買
下次搶到的話試下先
官網講過唔會寄、唔覆DM,叫你自己搵佢啲代理pre order/本店排隊買。

但代理都話咗唔入貨,都唔知本店想搞嘜柒,香港人已做孤兒仔,屌佢老母

香港有冇鋪頭有得賣?
去ebay,樂天搵啦
Bruin Cave?
6月去東京
希望執到對alden boots
希望搵到件Burberry風褸
同埋一件靚靚sport Jacket
即係trench coat我講得唔好
東京買Alden貴咁多
諗住去高圓寺買2手
有對Thursday vanguards indigo us9.5
全新 但內側有一忽花 有冇人有興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞