[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
唔啱長度點解唔改
係高圓寺買左件lee 既storm rider
仲有對duck boots 同埋g9
埋單5萬yen
想買條ranger belt, 想問有咩好介紹
一訓醒見到件barbour係陽台曬緊太陽 就知仆街 依家件杉一撻撻 個人無晒mood
買返罐蠟re-proofing就無事架啦!
無,不過加返油/蠟會好D同減慢惡化程度
桃太郎件n1有冇大佬買左
啲料好唔好
人地正常問下野,做乜咬9人
福袋中左牛仔果件
啲料麻麻
睇物料
大部分都係cotton
值得收藏嘅就係用moleskin

睇顏色
睇色落 使用痕跡
有啲有用拼布修補
黑色俾藍色更為罕有

£3x個啲都係普通嘅藍法工裝 冇話咩特別detail
睇自己要求 如果想玩個feel咪試下
moleskin咪又係cotton
想問各位巴打而家除左CPU同al alba 仲有邊度有red wing 門巿
有人眼光太獨到

講下香港天氣太熱,好多軍褸著唔到,條友就話你眼光窄唔識野

話就話入黎「討論」,但見人問野就又吠又咬,話咁樣係「討論」

把口就話復刻點點點アメカジ點點點,但就一日到黑芒住post入黎吠,精神分裂

不如講解下古著眼光要有幾高先做得到係香港廿度天著件N-3B出街
m65都賴屎賴屁著唔到唔係眼光窄係咩
下下二元對立非黑即白
廿度著n3b同10度全裸一樣咁撚on9既說話你都講得出都知你好打極有限
講真你個post推得郁我點會仲見到呀
得鳩閒mon你d柒頭呀尾卡GAY呀叔咩
專心操嘔啦
睇完個車功好不安,前排先入左京黒紋付染牛仔褲仲要改短
求神拜佛做得唔咁柒
定價¥47080,仲話1940 style
但我見網上其他人d開箱根本冇問題
QC垃圾就一定
之前係買過條褲經官方改短,一收到係長短褲腳。
真係好差
掛住紅巴
想問各位巴打red wing發霉可以點樣清理?
可唔可以用酒精抹?
我嗰對係8131
仲諗住入返條褲
一定唔好用酒精,你去啲整鞋鋪問有相關清潔劑買
無酒精濕紙巾抹下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞