[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
是日
中古唔知咩牌子

中古唔知咩牌子

Uniqlo

同一對chippewa 特價買既唔記得咩型號
Take5件鹿皮
有冇巴打有鹿皮皮褸?係咪軟啲薄啲好著啲?

有件Schott牛皮,太重冇著過
有件old joe鹿皮
著上去軟身幾舒服
想問下你覺得差一個size 個分別大唔大
睇巴打你幾重,我最肥果時70kg買,著38都覺得可以,唔會鬆,40我覺得大咗啲
咁40你絕對ok啦
因為我未試過著overalls 想問下呢d去廁所方會唔會好麻煩 尤其係
咁多位大哥 想問下著牛仔褲攝衫用皮帶既時候條牛仔褲後面cool到那埋一舊 有冇咩解決方法?
你條褲腰圍太大,你應該要著返細碼d
可能get錯你問題應該係衫身太闊
Worker tee有d修身會冇咁覺
或者左右拉行件衫褶一褶攝兩邊
痾尿簡單啦,同牛仔褲一樣有鈕既前面,痾屎
就煩啲,要除兩邊扣,不過出街有可去大阿,oldjoe 呢條正野,呢幾年都有出唔同色
應該係腰圍太大係咪一定覆改?
如果唔係大好多既話,可以試下40度熱水洗一次睇下仲有冇得縮

咁算唔算好多
都多,成2寸都有,熱水縮唔到咁多
仲要皮牌都會縮埋
巴打買過條啦咁
咁係咪改左佢係最好?
咁sad
其實條腰大得咁多證明條褲根本唔係巴打個size,改完都好大機會唔好睇
好蝦人著呀

自己身型好怪屎忽大 大脾又粗 但條腰又好幼
Ching係online買定點
真係有啲鬆過頭喎
有冇ching 買過one piece of rock 既牛褸?
見到入手極度困難,想知你地有咩評價
想買多件大戰版
本身有件freewheelers 果陣買左38 上身岩岩好
但依家想買多件大少少扣鈕著
簡緊wh既s2000xx 定one piece of rock 好
兩件都有
wh for sure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞