[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
唔使理佢照行
同埋佢地好鐘意scan你全身
東京無一間鋪既sales 閪得過tenderloin
我無去過, 不過有mark 左呢間
下次去先
因咩事?
詳情真係唔知 當都市傳說聽下就算
不過呢幾年rm既出品好似有d走下坡
以前每季都總有幾樣野睇岩
呢三幾年幾乎無野睇中
我覺得係出無可出
tenderloin準備執啦
原先Real 主理人賣盤比咗而家嘅Real 主理人,然後開咗Toys出嚟。

聽聞係咁
新手想學野
近期買左幾條mij嘅levis
想問下大家新買會唔會洗一次先
定唔洗照著 之後久唔久先洗 定索性唔會洗
如果洗嘅話係咪手洗好過機洗
T5 啲衫係咪每個碼只入一件?
次次去買都last one
T5又25% off
yen 計落仲平 同啲人可以飛日本買
係cettire 到買咗對paraboot
見佢話3-7個business days送貨
但正常係咪會遲
同埋收到嘅鞋係咪都係正常唔會有咩瑕疵
買完先見到間嘢評價麻麻
幫襯過東京同京都RM
東京班sales 感覺係寸d , 我一入舗就有人跟住但唔會同你講野
你問佢野都係肯理你嘅, 一聽到我講英文就叫左個鬼仔黎serve
京都間RM 服務就好好多
我一入舖就望住件A2, 個sales見到就主動行過黎問我想唔想試
又會俾下意見著邊個sizes好睇d, 又問我邊到黎, 傾傾下就落左搭
整體感覺唔錯
BTW, 個sales話2023 RM會加價, 有心買襯依家日水低就好買了
你咁講又係, 次次買野都會問你邊度黎
Push 有無巴打指點下
原色牛定洗水牛?
如果係果啲有彈性既洗水牛,隨心洗就得
LVC 定 LMC
見d人講話想keep色 第一次洗要加白醋/鹽去浸翻幾個鐘先會好d
係咪都係岩?
Incredible 算勁
同過One piece of rock聯乘
又賣resolute 林芳亨簽名褲
有D人覺得有用 有D人覺得冇用 自己試最實際 但唔知點解要咁做
最建議係衛生咁著
第一次著前梗係要洗 著到自己FEEL到污漕都一定要洗
甩色係褲既一部分 著到覺得太淺色就買過條
咁你自己都會比較舒服 唔洗太理D濕9教學
講真 你問得 都懷疑D永遠唔洗既人啦
BTW我頭兩年著牛仔褲係手洗 又好耐先洗一次 其實係好污漕
之後就轉左機洗 反轉唔用洗衣粉就算 理閪佢
明白
有一條係原色 又應該點搞
LMC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞