[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (55)

998 回覆
5 Like 10 Dislike
上一post 已經係半年前,又冬天啦!
又可以返鄉下,唔知下樣個list 有冇嘢加減

生勾勾巴超強東京合集

下北澤
Small Change
Big Time
Florida
Flamingo
Stepahead (2 shops)

高圓寺
D clothing
Safari (4 shops)
Not or never
Suntrap
Whistle and chart
Gasoline
DON DON WEDNESDAY
Some small shops u can see nearby

吉祥寺
Safari
Flamingo

原宿
Berberjin
Fake alpha
Santa Monica
Vostok
Chicago
Flamingo

表參道
Pigsty
Stepahead

渋谷
Santa Monica

中目黑
Jantique
Loco (poor service)
屍係要bin 一世! FC 不了!

有冇人幫襯過denimo/ haku
有冇伏
denimio 正常 幫襯過3次 都係買豬仔野
#2個list會唔會有關西版

絲打整對german trainer/ paraboot啦
夠曬靚
早排入手咗paraboot Michael ,德軍鞋有邊隻牌子推介成日望MM6又唔想入大牌子野,見到Novesta 有但係啲色又唔係好啱
brotherbridge 綠色suede好靚
支持絲打推介下多d女仔fd玩amekaji
睇ig 香港好似冇乜
reproduction of found好似都唔錯
再扮女人,我…….
見到好靚 個鞋帶位都係皮 可惜太大了
taper褲管17/18cm還好
大比唔好太緊

不過都係鐘意直腳多d 易襯又man d
第一次買日牛,準備拎去改
見到IG一d養牛既人都會咁樣摺

請問大家習慣褲腳改到一摺定係兩摺既長度
好睇個人喜好

喺倉摷返件摺被軍80年代 copy US Duck Hunter 溝石仔迷彩雙面 , 薄薄地幾好著, 完全冇摺被軍以前嘅老土味
有小小想入M-51 Field Jacket / Trousers Shell
想問下唔考慮原版前提下(仲係覺得門檻唔低
有咩選擇?
呢兩樣野原版都好cheap架炸 頂多千零蚊 平過你買濕9日牌
大阪有冇邊間正野好去?
巴打門檻指既唔係價錢問題
而係Sizing / 點分 / 去邊搵 / 點揀,對於冇玩原版既人黎講,全部都唔易
睇岩試岩就可以買
講真你唔會一下好了解 都無可能學得哂
最簡單上網search下睇下details
再搵d有公信力既鋪頭問下 睇下實物
著咩size要試出黎 分都係分個tag 浮雲黎 唔重要
而且無話一定要搵d condition好好 condition唔好都可以著
門檻一d都唔高 你愈買愈睇 之後自然會更專業
唔學唔睇 就永遠都係take5之流
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞