有冇人呢期張CITIBANK信用卡俾人盜用左

547 回覆
78 Like 31 Dislike
我又係 原來咁多人拿野
same 張卡平時都係擺多過用 無啦啦比人碌左美金 睇黎citi肯定比人hack
會即時有通知所以都應該好快CHECK到
最on9仲話雖然而家幫我waive左
但話要調查6-8個星期(我唔知係咪間間都咁耐,我聽朋友講佢第二間銀行幾日review完)
如果appeal failed仲要我補多50蚊charge
用佢個live chat搵CS 成個星期到而家都未有人覆個hotline又係咁遊花園 最後係啲錄音度搞左勁耐先waive左
成批卡號比人知道左.佢地用另一種方法去碌你張卡.根本唔洗你收sms
Cut card la
*最後係啲錄音度搞左勁耐先揀岩option搵到真人CS waive左
我都係 明明張卡好少用
己經叫哂身邊識既人cut
我比人碌左幾百蚊買software…
反而我張八達通好耐冇用

依家碌唔到 ,plus就正常
無啦啦俾人差唔多成一千usd 酒店
話時話,有無得Lock卡唔畀碌?
俾人碌左300幾蚊買ccleaner
仲收到好多sms 話短訊認證 不過佢偷唔到個code碌唔到
個app搵cs成個星期都唔覆 打熱線等超過40分鐘先搵到真人
間間銀行輪着出事,今期到citi
屌我都係,碌咗成千唔知乜撚外國嗰啲串流平台找撚哂啲卡數我就cut撚咗佢
試過收新卡,信封紙係卡上面個位,比嘢壓到有字仔出到黎,信封仲有少少殘殘地
懷疑有人會用泥膠壓落去印返個number出黎

但cvv 印唔到的
唔知點盜用
喺citi app禁報失,即刻lock卡
屌。我指有無得暫時Lock唔畀用。到我想用就Unlock既功能
見唔到第間消息喎
diu上個星期都中左招
打去cs寄左新卡黎
仲話如果新卡都見到筆費用要再打上去waive
好撚煩所以冇開到張卡
想問直接唔開張卡得唔得 定都係要開完再cut
你報失先,等下次想用就寄新卡
下 原來要再打上去架?咁撚麻煩既。。。。
唔開等於唔存在,你直接剪咗佢一了百了
唔知係咪我問題,佢條hotline我打極都搵唔到真人,得去報失個位先有人,所以佢係直接同我報失左,而唔係(好似)處理個筆數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞