有冇人呢期張CITIBANK信用卡俾人盜用左

547 回覆
78 Like 31 Dislike
尋晚畀人盜用$300
NVIDIA 乜撚野黎
99.99 USD
NVIDIA顯示卡生產商喎咁都唔識?
不過99.99 咁平個犯人買咗乜野............
屌佢老母火都黎
除左常用卡, 全部卡cut 撚晒佢算
一開戶係用SMS通知
之後第一次login App好似就自動幫我改咗in-App
因為我基本上無用個戶口 所以都無咩點留意
只係有時會收到promotion SMS
宜家比你地講到每星期login睇吓戶口有無異常先
我搵到鳥
應該囉咗你張卡去碌memebership

2021年10月22日 — Nvidia (NVDA-US) 表示,其GeForce NOW RTX 3080 雲端電玩會員每半年收費99.99 美元
唔出奇
Citi Bank 好用力咁推廣佢個apps 但又唔好用
同埋...係呀屌佢老母,d promotion SMS多到痴線

如果本身經常喺上面轉帳落嚟香港
中銀幾方便

諗緊好無將啲錢打散去幾間細行開戶算
服務好似好啲 rate又唔差
大行唔係private banking都當你散戶

btw想問citi張信用卡waive完年費會唔會有通知?
我打去hotline篤完一堆制 唔知係咪搞掂
RM又叫我自己去card center搞
張卡又唔用 想直接cut埋佢算
有冇得wavie 無理由硬食架
只他
用開咩輸入法

我本身張卡一開始免年費咗唔記得1定2年
後尾有一年開始收咗我年費,我就打上去waive
之後每年自動幫我waive,會有sms 通知的
只可以打上去同cs 講
app 入邊完全無得搞
當年係搵CS 搞,因為以前個電話系統係無得選免年費,依家好似有呀
有冇其他手足被人盜用而又成功Waive
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞