有冇人呢期張CITIBANK信用卡俾人盜用左

547 回覆
78 Like 31 Dislike
我渣打都今日無啦啦俾人盜用,打咗成個鐘電話都冇人聽
一樣wor 我又係呢間
我都係!USD9.62都係打左成個鐘都無人聽諗住今晚再試
上上下下D Reply 好多個來來去去都係果幾間公司
根本係有預謀大規模犯罪,但唔見銀行做野
我都係,碌左2單,一單18.xx 一單9.xx 完全無人聽電話所以網上cut左卡
CLS
11月24號見到22號有條不明交易立即打上去cut卡仲明確講埋唔要新卡,之後今日login 見到29又條新數,但我無卡無activate過
巴打查查TU好 , 可能爛晒了
早大半年前都係未用過張卡就俾人盜用,打電話同CS講叫佢地公司搵下有冇保安漏洞,佢就hea 9 我
citi新卡到左。。盜用交易仲係citimobile app出現係咪要自己減返個數

之前話同我cut卡果個人話唔洗找盜用交易
我今日都見到佢計咗Eur 1條數!
1 euro咁少錢我懷疑佢地唔會waive
要打去追
已經成功叫citi刪除返
Citi rewards 前幾日俾人喺cNord盜用咗三佰幾美金

今日ZA bank又出事,俾人係NH MUSEUM QUARTER簽咗佰幾歐元

係咪我自己出咗事……
應該唔係
見到隔離post 揸兜bank信用卡都好多人出事
上次上咗東張西望咪又係要個客硬食
其他嗰啲就唔清楚喇小弟得Citi Plus
Citi Plus 有張 master 連住你個儲蓄戶口同 Global Wallet,去管理帳戶度就set 到。
唔係plus卡有冇得搞
比人盜用完一次 補新卡未activate又再比人盜用
筆數仲要未cancel出月結比我
我Citi Gold 開apps 睇咗好多次都無
張Reward Master /Visa Octopus Card 襟入去得report lost/replace card/atm pin 呢d
無得鎖卡無得set limit 好落後
我都係!仲要留msg兩日都冇人覆
打上去得報失但我唔想再要新卡
我都係cNord中成56百美。。。張卡剩係amazon買個野
message 左佢地要填form調查
我都係前幾日喺amazon買過野!
應該唔關係咪上網買野事, 我張卡平日出街食飯用都中cNord
星期一收到條sms話喺cNord用咗幾百鎂, 一開始打電話上去直情打唔入, 然後係個app到留低message, 到今日都未覆再打電話等咗半個鐘終於有人聽
我今日係渣打卡比人盜用,碌左十次9.XXUSD,好在係即時發現到有問題。
跟住我即刻開APP停卡先,然後再試打上去問,點知個APP又慢,電話直頭唔通,CLS公司
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞