真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
喺carousell 賣枝只係用過兩次嘅lazy sunday morning 寫$480比人問$250得唔得
話唔得仲比佢話冇禮貌
見到標250我會覺得係假貨
各位ching & sis, 有冇邊隻香水似 Body Shop 綠色嘅白麝香晨露淡香水?

Fresh支sugar lychee
有意呀 tg傾?
求救文 ,成個夏天無拎黎用,一開發現個噴咀上左個蓋到

有無大神可以幫幫忙,教下可以點救
Pm ed
https://instagram.com/hk.makeup_shop?igshid=YmMyMTA2M2Y=
呢間啲香水真定假 on sales 做平咁多
答咗好多次係真
ok 唔該 冇追開po

自己諗下啦
cls oud wood會唔會咁平
下 你真係搞笑上年 lelabo 有起嘛10%仲有其他牌子 年年都有就係今年冇
前一兩個post咪有講過 甜嘅荔枝玫瑰味
想請教巴絲 通常男仔用咩味比較好
有時都想八卦吓啲假香水幾錢
咁賣法只要多人落搭佢都幾好賺 見到賣曬廣告
其實無話用咩味
自己去試下,鍾意就ok
去到專櫃或門巿啲BA會識幫你揀
到時同佢講第一次買
大多數都俾幾隻你試
等你搵到鍾意嘅就會幫你係嗰類再揀其他俾你試
睇你既比較好係指返工用有香味比人印象好又唔aggressive定係想異性鍾意
chanel 1957都幾舊水咋
好抵買要狗衝 可以齊一套了
講起1957 之前試咗幾款之後買咗Jersey

而家又心思思想買埋1957
Chanel exclusive line個坑深到
啱啱入手完31 Rue Cambon又心思思想睇埋Cuir de Russie同Le Lion
1957香撚到
只能怨自己窮 擁有唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞