真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
Another13第一次上身覺得好難頂但係越用覺得越好
覺得似荔枝玉露
超甜 甜到漏
Diptyque candle 好靚
我掉轉 一開始ok
後來每次用都暈到一陣陣 太化工
但我覺得燒得唔平均
你每次燒 燒幾耐?
超過三小時,邊邊位都係燒唔到,要格硬割啲爉,已燒過幾杯都係咁,以後唔會再買呢個牌子嘅candle (唔好問我點解唔用熔爉燈,我玩candle就係要燒呢個儀式感
都係貪佢靚
可以試下揾石紙圍住個杯頂部,令個杯身高啲
就可以熔到邊位啲爉
想問吓大家覺得diptyque tam dao正唔正
諗緊blind buy
個人覺得幾正,係好純嘅木味
Sorry新手唔太識形容
冇得去試咩?又係住英國d鄉下地方?
有冇人用過 parfums de marly嘅 delina?
用緊
比個frd話陣味似荔枝味Vape
我自己六七個鐘
聽聞perfume oil可以再耐d但係我自己就兩種差唔多
有冇人用緊musk therapy?
買左simply 試覺得幾正幾上癮,不過個價都好正
但係呢件事好唔靚
Selfridges ig對答有少少遊花園feel

諗住買支le labo rose 100ml
入cart前1690 入cart後1800
第一次問佢點解價錢有唔同 就話係error 如果落左order可以安排refund
我話我冇order 只係想知果110點嚟
問佢點解其他味冇咁既情況
覆我

Hi there, thank you for your patience. Upon checking, we can confirm that the item price is 1690HKD, it will become 1800HKD at the checkout including delivery. Hope this can help. -AMo

再追問就覆我:

Hi there, we have had a look and it looks like this price difference at checkout is with taxes and duties aswell as delivery costs. Thanks - TD

Some products can be subject to exception. Please take a look to Selfridges+ Terms & Conditions here https://www.selfridges.com/GB/en/features/info/selfridges-plus/ -AMo

有selfridges plus其實就免運費 我認我係有啲乞衣但係真心想知點解有分別
一定要落ticket
我之前都有單係俾佢計多咗tax 同duties
買過幾次明明入香港係唔會有
跟住個CS就會幫你REFUND凸咗嘅部分
咁用熔蠟燈,熔得平均啲,而且個杯唔會比火燒黑,係會冇左個儀式感不過用燈其實望落仲有feel,成個area都好warm咁
熔蠟燈擴香係咪好過燒?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞