真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
mfk540 真係cls 好聞到痴撚線
Wtf
不過佢之前Engraved要成25euro
求新link
唔係不嬲都free engraved?
之前online買嗰陣冇乜留意
之前上網買見要比25歐engrave 我寧願佢賣平d算
買香水真係會買上癮 想知各位係點擺放啲香水
放返入原盒定show哂出黎好似飾物咁
唔算好多支但完全冇頭緒點show出黎好睇又方便用
都係睇你常唔常用? 唔係好多支又常用,梗係擺曬出黎
避太陽 避熱 避廁所應該都問題不大?
珍貴vintage絕版另計啦
我比較嫌麻煩每次用又拎出拎入索性擺哂出嚟用個箱裝住,行過又好咩都好即刻擰開個蓋索一索

香水有毒呢句野真係冇錯,每次睇完啲youtuber介紹無論買定去試香水都係一件好開心嘅事
有無咩旅行裝殼好睇
出全日街補香想搵個靚啲嘅野裝住
買左Magnolia Alba 自己唔係咁中意
我最後都買左呢隻
覺得後調有啲橙花feel
但一噴出黎好水感好fresh
有啲似clean rain reserve
好聞到唔捨得噴
點解以家旺中咁多假香水 呃啲妹妹錢
有冇巴絲試過Mendittorosa 呢啲brand? 佢啲bottle 超靚
旺中見平平地60$買咗支Byredo Rose of No Man's Land
assuming支嘢係堅 對隻味有咩評價 同埋佢啱咩type嘅衫
應該中咗假貨 不過我估隻味都似
咁用個腦諗下都知無可能40蚊買到名牌香水10ml既
各位師兄,今日試左
Byredo Blanche
Tom ford white suede
Le Labo another 13
15 16中,想問大家3揀1會買邊支?

另外黃店係咪尖沙咀top accessories perfume? 好似平小小,請問信唔信得過,真貨?
White suede
有陣皮味好正
another 13
女友係韓國買左TAMBURINS PERFUME CHAMO, 真係勁好聞
講多少少形容下?
Fragrantica 得6 votes 2/5
日常用穩陣another 13
學生妹blanche
OL TOM FORD
唔好on9 全部假貨黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞