真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
已request
睇牌子
有啲牌子sasa sephora之類都會有
可以試完再其他地方買
新手 中意清新酸酸地味 或者 海味 入門香水有咩推介
D&G light blue eau intense可以試下
marc jacobs rain應該會啱
少少酸 陰天雨後嘅味
同埋都唔貴
春夏好難完全避你講嗰三種 notes 喎
佢地做配角都ok嘅話個選擇會多好多

Anyway 可以試下茶香 / aromatic / green 嗰啲
You or someone like you 之類
Hermes 尼羅河花園
Bvlgari Aqva 系列
睇下先 見到唔貴即刻有啲心郁郁
男仔中意啲淡淡地清新嘅味有咩推介
見網推介呢幾隻,有冇用過嘅巴打評價下
賣/換 唔知放幾多
有興趣連價/貨 PM
https://t.me/xxxyyyzzz881
全專門店購買
原意自用收藏 無盒

All jo malone

100ml
-honeysuckle 95%
- rose magnolia 99%
-white moss snowdrop 90%
-rain angelica 70%
-peony blush 70%
-mimosa 90%
-blackberry 99%
-nectarine blossom 100%
-wild fig cassis 100%
-earl grey cucumber 100%
-wild bluebell 100%
之前問仲有冇個group link但係冇人理
唔係成日睇呢度
想問下 有冇男仔入門香水推薦
尋日去利園佛系買左個白色woc 23xxx
下個想要classic cf square/mini
係咪無乜可能
錯群
依度官方答案係自己去試

其他一律負評
邊到買 幾錢到
大家點睇nishane 烏龍茶
男仔想買支unisex 香水
韓國買 都唔平 $22xx 100ml
已request
gunner
3下有人聞到好出奇咩
烏木搞唔掂 再試埋TOM FORD 果支又係 都係好臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞