真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
同你相反,我覺得激似澳寶,佢個種檸檬忌廉味真係見人見智,最好買分裝先試上身
可以黃店望下
見佢ig story寫50ml好似一千二百幾
買左sample , 好彩冇blind buy, 完全唔岩
Daymon 果時SN 個人話係似細貓貓狗狗隻腳嘅味
但係我就覺得隻味幾特別同埋都幾warm
如果本身好鐘意Rehab會唔會都鐘意Musk Therapy
差d blind buy 左
見到有人講話甜,唔敢買,咁岩見有sample 就買sample 試
澳寶

會比人問你係咪啱啱叫完雞
各位巴絲知唔知邊度可以買到ysl bleu electrique

好耐前喺k11 聞過 la nuit de l'homme ,嗰時已經覺得勁正但太貴冇買到點知冇耐就停產左勁後悔

後來知bleu electrique 仲正但又係完全搵唔到

網上仲好多疑似假貨sosad]想知邊度買到正貨
我自己唔抗拒甜,好似MFK oud silk mood個種微甜得嚟係舒服,但佢個種甜係好重手,所以我頂唔住

oud for greatness not bad
musk therapy 真係好重甜
弱弱一問,想買多支香水,但唔知邊支好?
本身有用開 bdc her大地.
上網睇過下人推既香水.
諗緊 烏龍茶vs nishane hacivat vs initio musk therapy or其他師兄姐有推介?
想要d 中性d(有果香都無所謂) projection 幾好 留香6hr以上
想試上面既味,係咪多數都係買細sample黎試?無乜地鋪門市試?thanks
建設真係買sample 唔好blind buy
musk therapy 呢度好多人推薦但係我個人就麻麻地
我都係新手,不過捨得買鐘意嘅味
我得3枝,TF oudwood, Gaiac 10 同Talento
我有用dirty 呀,佢係後調先香,同埋唔可以噴太多,噴完2,3個鐘之後就變咗另外一陣味
我長放咗係到
Versace 評價如何?
香港邊度可以入手gentleman reserve privee
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞