真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
重木味越聞越正
愈聞愈上癮 比起santal33會花啲
xerjoff black friday 15%同1枝15ml
後悔買咗dior sauvage edp 想放出去但唔知邊到放到
carousell 試下?
話說最近買左 Penhaligon's Quercus 迷你裝,覺得味道好正,
但可惜係edc,
想問下大家有無其他的edp/ edt 的香水係差唔多味?

我覺得太煙草,木味不如試試le labe 33
我覺得tam dao係少少creamy嘅木
唔覺有煙草啵
我覺得係,而且燈有得較大細同時間,如果覺得夠香可以較細返啲又唔洗熄哂咁
落ticket係咪都係要經ig/website chat搵cs?
一開頭感覺係好fresh嘅木味 自己麻麻地
dry down之後會正啲!不過木味嘅話個人鍾意santal 33多啲~
買返佢既蠟燭罩就可以燒得平均
仲要好靚
我覺得有檀香味,好似入左寺廟咁
我自己就一般般
Byredo Black Friday 會唔會有特價
strawberrynet?
有15%+8%都算ok平
serge lutens 孤女直情係燒香味
1. 好想買Tom Ford 支 Tuscan Leather 有冇人知邊平
2. 男人春夏香水有咩推介?
Lookfantastic tf香水有平,但係唔知係咪你嗰支
孤女、tam dao、aesop eidesis我都好鍾意
呢種香水一就好鍾意, 一就好唔鍾意
有冇人用過Malin goers strawberry? 見依家black Friday有優惠,但上網好似好少人有review想blind buy
本身有入手cannabis
有冇巴絲推薦同P記luna香味似嘅香水

好鍾意用 但真係頂唔順佢出街一個鐘就幾乎散唒
我頂唔順d焚香
所以買左修女
thanks take a look先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞