真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
轉做AUD匯率結算好似平少少 含淚買了
點都平過香港買,所以你點都係比少左
咁我真係好好彩
上次去嗰個女仔好好
問好多問題試左好多都勁nice
用緊
幾鐘意佢projection 唔算勁呢樣野
始終驚有人唔鐘意甜/美食調,但自己都會keep 住聞到隻味
Longetivity 喺我身上有7-8hrs
絲打有冇用過constance 兩枝係咪幾似?
black friday做緊85折有d想買
Jo malone嘅Lime Basil & Mandarin
有無人知有邊個牌子有岀類似嘅味?
JM啲味last太短
男朋友鐘意沉香味,tf oud wood點睇
噴完你會成日索佢陣味
Sf 買左l’artisan discovery set
想問下大家Byredo 支Blanche 個performance 點樣?
上次係紙試幾鐘意個味,但係上身就覺得佢個projection 有d 弱咁,感覺要成日補咁
直接帶人去試好過

不過佢好聞但留香差
MFK aqua universalis cologne forte都好powdery
似荔枝咁正
話說真係有枝荔枝味香水
邊支? diptyque eau rose都好荔枝
細brand嚟 但竟然幾 long lasting
diptyque始終有rose味唔夠爽
都睇人
我都幾long lasting
依隻秋冬夠大路唔會死人
想放一支Diptyque Eau de Parfum Eau Rose 75ml
有盒係黃店買 噴咗十下都冇 有意pm
寶哥洗唔洗咁講野
你噴過實好臭
玩膠過返公海玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞