真巴絲一定噴香水 (27)

1001 回覆
6 Like 7 Dislike
又無人知絕版香水邊度揾🙏 想揾返Serge kittens jeux de peau 同舊版FM une rose
放Mfk oud satin mood 噴左一下
https://t.me/lessismmore
想買冬天感覺嘅香薰蠟燭
唔想太甜 大家有冇推薦?
兩個留香都唔耐
Diptyque - foincoupe
Be candle - sandalwood, nutmeg ginger
依排點緊依幾隻
請問有無木味男仔用香水介紹,
見好多人推hermes大地,都幾貴
100ml可以用幾耐左右?
未用過香水
你當每ml 噴到around 15下左右
用幾耐就答唔到嘅
畢竟每個人用每支香水嘅習慣都唔同
不如講下你 budget 先再等大家推薦?
咁有排用,筆直1000樓下都可以,
hermes係咪都會推薦去返專門店買?
大地有edt / eiv版,唔知邊隻好
hermes 大地都相對入門
再低可以考慮其他相宜fashion brand/zara
我有啊,夏天都幾成日用
用親都比人話好香
冬天好似唔係幾啱
除咗個擴香真係差之外,個味真心唔錯
係我心目中嘅Top 1
男香水有咩大路選擇
以前用Dior (人地送)

怕熱大汗人夏天唔用
入冬又可以噴返了
terre 係dfs ,sasa都大把,平好多,唔使去專門店買,唔使$1000
每個版隻味有少少唔同,真係好睇你喜好,建議試聞咗先
買咗delina exclusif sample 試 反而覺得冬天先啱
delina la rosée就啱夏天
我覺得724啱office返工用 satin mood dating一流
想問mfk gentle fluidity gold同grand soir 有咩唔同 後者未試
Gold個vanilla係有少少甜
返工(假設係office)真係唔好噴satin mood應該大味到方圓兩米都聞到
擴香勁 MFK/Le Labo
今日返工成個車廂都係540隻味
Sasa平一半,應該無問題?
唔需要擴香好 啱哂我 想低調自己聞到 但又好似隱隱約約俾人聞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞