突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike

佢不嬲柒,唔明啲人睇來做咩
黃世澤一定會死全家
聽細良嗰班已經IQ可能得80
聽世柒嗰啲應該真係40至70
到而家仲有佢啲fans講乜孟晚舟冇可能有幾本特區護照
因為換新護照係要交返舊護照
就知成班都係小朋友一係窮撚出國少
嗰時呢單嘢
大把人响連登同佢講點解有幾本
成班弱智打手就上黎亂屌人
仲要單新聞重點明明係人質外交唔係本護照
可見世柒本人同佢班打手點低能得黎又唔聽人講嘢
根本佢自己就同熱狗一樣
又冇料到又要圍爐又有妄想被逼害症
劉細良多人聽都叫明點解,純讀新聞+講野夠矯情開正黃絲個瓣
世柒就真係唔明純鳩up,基本邏輯同常識都冇
呢三條戇鳩黎
日日踩港踩台然後追捧啲垃圾KOL
佢好似唔係姓wong 而係姓oei
你上邊post嗰啲相都有話 佢係俾人偷名俾人搞
佢本身同班人有私怨先抓鬼起底
原來有私怨就可以起人底

咁唔好搞抗爭啦,仲未計佢講啲嘢唔可信
個email真係佢註冊email
個email求其填都得
根本facebook唔會verify
咁佢私怨起人底同抗爭有乜關係?
定係樓主嗰fd俾人post咗上去?
你要提供證據證明你係擁有人先可以檢舉

再加上佢屈椰子呢係已經冇嘢好講仲要幫佢護航
D冚家剷藍屍網,report極都冇事
嗰問題就係佢根本唔係姓wong
佢係姓wong個email就叫martinwong@martinwong.com啦
咁點解youtube channel要叫自己做martin oei
而投訴又姓翻wong
樓主幾時覆我?
50歐警告
佢而家因為私人恩怨去搞抗爭者仲唔關事?

私人恩怨咪屌鳩佢偷你個名嚟用,同起人底影大頭相再公開有乜嘢直接關係?

本土派大把私人恩怨,都唔會影人大頭相公開

同埋佢講你就信?

佢連椰子都話係鬼
push
佢勒索50蚊歐元同旅遊證件我遲啲會講
條友根本係港共特務
條友不可信
邦拉。
似,自己友。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞