突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
屌真係影撚哂姓黃既抗爭先賢
黃飛鴻,黃毓民,黃之鋒,黃洋達

條印尼牙石狗學咩人姓黃?
佢自己出條片講尊重都幾好笑

因為自己偏見迫人哋相信,佢自己咪做曬囉
光頭達 lol
咁難得黃世澤既戇鳩評論有咁多人傾計 個post一定要推
d人因為仇口私怨就互相批鬥抹黑
牙黃柒擺到明柒架啦, 樓豬硬係要spin去共產黨國安真係on撚鳩
俾返少少理智得唔得
黃世澤係仆街,無野補充
呢單嘢好撚爆
黃世澤言論是戇鳩的
佢啲評論真係博人唔記得

9up 唔使本。
所以咪話佢班信徒係唔需要同佢哋講道理,佢哋冇呢個iq理解能力
其實佢有份爆少少資料就係協助
捉人從來唔係靠一條友俾撚哂資料
黃世澤有份拉隊召集 佢堆Fans就砌下puzzle咁一人一細塊
加埋香港警察佢地有既puzzles
砌埋砌埋就夠捉到人
你話黃世澤發表交加街38號級戇鳩言論呃下課金睇牙醫就算啦願者上釣,班牙石教徒為內自己打飛機

但係而家已經嚴重到起抗爭者底間接導致有人資料被公開,協助國安拉人實在太撚過份

所以黃世澤戇鳩警報器將會提升至最高黑色警報
世柒係仆街都要帶風向嘅咩?
睇唔出原來你都係佢Fans
好心你咪on9
google 語音或類似系統從來都係唔準確
認完好多時都係人手改或電腦自動轉

唔信你搵牙石的節目試一次
cctoy黃絲

19年前仲話梁天琦係共產黨b隊,然後而家就直接嗌光復香港時代革命咪就係呢啲囉
黃洋達默含櫃通開拓血路
啲傻閪唔夠人講咪抹黑囉,我開post呼籲人捐錢畀細葉榕石牆花呢啲組織佢又睇唔到

幫還押手足寫信原來喺佢心目中又係支持共產黨

全世界做實事嘅都係共產黨,得黃世澤係反共

條七頭喺德國呃咁多錢一蚊都冇幫過香港抗爭,全部自肥,冇做過任何嘢反而畀佢哋捧上神枱
世柒係唔係入咗黎將每一個comment負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞