突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
賤到咁
黃世澤鬧爆佢地 同香港警察拉人, 有咩因果關係?
你可以話黃世澤鬧錯人, 呢樣可以討論.
但香港警察拉人, 唔會係因為佢既呼籲.
除非你有證據證明, 係佢將證據交俾香港警察.
呼籲舉報英國MI5, 同香港警察有咩關係?
麻煩講清楚.

仲有, 以共產黨既做法, 佢拉人,
唔表示呢個黨係一定清白. 間諜既野,
拉人可以係為左黨入面既鬼更方便做事.
當然, 我無話佢係鬼, 唔一定係,
但我唔會用共黨拉唔拉人去判斷個政黨係咪鬼.
睇前文後理,唔多夠料入世柒數喎。
佢有冇直接交證對比香港警察?

佢將受害人嘅真實樣貌真實姓名喺網絡公開同藍絲暴徒網冇分別咁樣都唔叫做協助??

最後我屌臭你老母,人哋畀人拉埋可能坐五六年,你都要話有機會係方便做間諜你死全家啦屌你老母

坐監畀人告暴動罪或者煽動罪都有機會係間諜咁呢個世界所有人都有機會係間諜
佢自己返香港增加機會畀人拉係自己嘅決擇,但係黃世澤公開佢個樣話要影佢帶頭好明顯就係助攻

telegram港獨channel見光死,畀人公佈真實姓名同樣貌基本上會好危險

近啲新聞都話加拿大美國英國都有華人餐廳係中國公安局
真心唔明點解仲有人聽佢廢噏,見到都唔開胃

臭口爛牙閪
呢個post 係推得有d慢
樓上已經有唔少人開始出嚟洗太平地
被拘捕嗰位成員既資料, 佢有冇公開?
有既話, 麻煩貼出.
你試過去差館俾人預約落口供,popo拎文件出嚟逐張逐張問你網上講嘅嘅言論,你就會知道喺網上講一啲唔啱聽嘅嘢畀人問話有幾撚恐怖

香港獨立黨喺telegram講咁撚多嘢中共唔啱聽而家有人爆佢哋真實身份同埋影大頭相出嚟共產黨梗係拉人封艇啦

本來呢啲嘢就係國安警察靠佢哋自爆慢慢查身份出嚟,而家黃世澤直接幫佢哋搵埋
拡散希望!
公安長官你收皮啦,坐監都有機會係鬼,屌你老母,仲想喺度攞料,返去問黃世澤攞啦冚家剷

貼你老母臭閪呀喺連登問人哋攞真實資!料食屎啦你黃世澤長官大把,你問佢慢慢攞啦
被拘捕嗰位成員既資料, 佢有冇公開?
有既話, 麻煩貼出.

無, 就唔該收皮.
聽講係幫佢親戚搞津貼申請政府嘢

不過呢單嘢黃世澤一早已經話要搞佢哋嘅成員收集佢哋嘅大頭相同埋鏟起
屌你老母,咪叫你pm黃世澤長官問下囉

人哋報埋国安拎埋畀你睇?

你唔好再入去中國大使館問佢哋攞資料
好撚仆街
即係無.

負評, 此POST已完, 不推文回覆, 上一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞