突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
我局外人所知
事主其實長年居於英國(英國公務員嘛)
危機意識極低,甚至係無
由2014雨革時代開始就已經推香港獨立立場

由於間接關係令佢同烏堡主相識
但佢其實同熱普城一啲關係都冇
只係世柒成日講柒嘢佢咪玩世柒

我咁講啦
事主只係一個「英國版老鳳」
只係有錢啲正常啲但都係唔識同人相處
但佢喺BNO平權早期出過一分力
最少唔記得15定16年開始已經
自費去登巴士站同報紙廣告講BNO平權

咁多年嚟,佢個黨其實咪佢一個人囉
係19年之後甲乙丙走過去投靠佢先多幾人

鬼?唔好痴線啦
佢咁嘅性格都做到鬼,我諗全世界9成人都係弱智
總之熱普城內訌之後判若兩人唔使再提佢
兩個字失望

不過情有可原始終以前真係做實事畀人當鬼
同埋
成個香港youtube界語言水平最差就係世柒

講粵語似含住支野,講英語水平只係band2 中中學生都無
講德語仲災難只曉單詞,講德國政黨名似唸咒語
你無謂同佢哋解釋,佢哋心目中只要批評世柒嘅人,就算打狗救手足畀人判五六年都係鬼(邱文勁)都係鬼

聽得好辛苦
椰子更加無辜

世柒真心柒到一個點
最勁嘅係佢本人真心唔知自己柒果吓勁

好心佢俾少少同理心去睇吓個世界
個世界唔係非黑即白,佢就係白,唔支持佢或佢反對嘅就係黑?

小朋友到爆,真正嘅是非不分
佢溝張寶華嗰陣時自稱自己係德國畢彼特,大細路性格

隔夜飯都嘔返出嚟
條友仲話自己似p助

仲話自己有亞mary 勤基因所以肥
同黃明志一樣南洋大少性格
英國人的思考方式
德國人的做事手法
熟日本

簡稱豬up
屌你老母我好鍾意p助㗎

佢咁講完我想嘔
乜嘢係american基因?
總之平常人要引證世柒戇鳩or仆街
啲舉證門檻就set到天咁高
相反世柒捉鬼同攪鳩同路人話人有問題時
就憑世柒直覺覺得係就係
美國人(多人種) 嘅基因......

即係雜種?
我以為佢講北美洲印第安人 佢哋個樣好似亞洲人
呀講起姓氏
姓鄭果d真係仆街陷家剷嚟
父母祖宗都唔係鬼佬,點會有美國、荷蘭基因?
情況同台灣蔣萬安一樣,唔敢驗DNA係咪蔣家後人一樣,但就撻朵話自己係蔣家後人。明眼人就知呢啲自稱乜乜物物嘅人,其實都係呃飯食居多。
根本亞洲人樣。如果有美國同荷蘭白人血統,係瞳孔眼耳鼻皮膚質感輪廓上都會睇得出分別。呢啲唔係自吹就係,一驗DNA就知。
後天嘅嘢就有啲可能。例如思考模式、生活習慣
黃毓民黃洋達兩隻西狗都係先賢?無L病?
搵到律師嘅話,應該點告佢?
做好一百次
有一次唔啱佢心水就係智障
我係例子
希望法庭Post 佢哋可以入嚟推下
update 咗五毛list 未
想入榜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞