突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
你樓上覆緊你 話你因為用「喺」所以係五毛既人 應該係世柒分身黎
條友次次一比人質就會搵你同中國有關連既事 然後無限上綱上線話你係五毛共匪 人格謀殺你
冇第2招 次次都係咁

快啲同柒哥打聲招呼先啦
喺?

我有打錯咩
應該係上面有位叫捍衛自由既巴打
搞錯 嗰位捍衛自由不停質人用「喺」應該係世柒分身黎
佢捉邊個字蝨
世柒d分身入到黎
搞到d文字好似佢排牙咁難睇
你睇返#397
你緊記得準時追post下次會踢爆世柒金錢勒索坐監手足
由佢啦,google語音好明顯有問題

嗰班世柒粉淨係會捉人哋呢啲細微嘢,自己個偶像發起底搞到人哋坐監就直頭唔討論
嗰個應該係世柒本人黎,因為我都試過有一次比佢咁樣搞

佢好鐘意最尾嗰句用粗體既
一句已經收你皮

我成個比喻嘅寓意你都get錯唔使傾

因為你話黃世澤反共所以佢冇問題

我咪話你因為反共所以唔會有錯呢個論點已經係以偏概全囉,你咁講嘅話納粹德國都係反共產黨一樣唔係好人所以事實證明反共唔代表嗰個人本身係好人

你就同我up一大堆唔撚關事嘅廢話

屌你老母啦牙石狗

反共產黨就代表嗰條友係好人唔會做壞事咁撚戇鳩嘅嘢都講得出
你都戇撚鳩,自己以偏概全仲喺度傻鳩鳩

阿媽係女人就代表女人一定係阿媽?
[踢爆]黃世澤以捉五毛名義勒索坐監手足50歐羅及證件護照資料
https://lih.kg/3204048

繼續招呼佢
下次subject 可以加返(交加街38號)
條撚樣係度搵食 呃唔少人
我覺得佢似佢啲fans多過佢本人

不過一樣當共匪處理

得閒幫手推post,最近好多牙石粉打壓
多數佢啲分身黎的
佢會用其他ac係咁推佢啲19post
呢條撚樣收咁多黃絲課金去搞鳩坐監手足唔處理真係對唔住付出咗嘅人
估唔到2023年仲有2016的劣質花生
因為有一班牙石粉推上神壇,佢先可以繼續作惡,世柒係戇鳩聽佢個班更加係戇鳩
好簡單, 你試下同大陸人交流下就明.
你口中講既"天網灰灰 疏而不漏"等等
已經唔存在喺佢地心入面, 佢地根本唔信呢一套.
佢地只會連同強者欺凌弱者, 而且覺得理所當然,
強者生弱者死係無奈既叢林法則,
而佢地進一步認為強者生弱者死.
(我只係講佢地既日常生活, 未去到政權呢部份)
不當羊要當狼, 走精面偷吃步, 呢啲就係佢地既諗法
唔係一個半個, 幾乎全部都係咁. 仲未計農村八孩母親嗰啲問題.
相較於大陸人, 香港人係老實好撚多.

西方民主可以發圍, 係有佢既文化因素.
基督教既博愛精神, 騎士精神, 邏輯論證能力,
契約精神, 用左過百年慢慢走到今日.
呢類因素喺中國一個都無, 憑佢地自己係無可能民主化.
你要中國民主化, 只有殖民, 由外國黎做, 邊個國家願意咁做?
一個阿富汗都玩死美國啦, 民主化中國? 食飽飯無屎柯咩.

如果巴打真係想中國民主化, 確實係偉大夢想,
但你要有心理準備, 要搞一二百年,
要洗去成套中華文化裏面既毒瘤既部份,
做類似英國人喺香港做既事. 真係百年大業, 我唔係講笑.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞