突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
佢話我係劉正呀傻閪,關論點咩事

你真係傻閪你唔睇會比較好啲,睇多啲牙石片對你有益身心
了解敵情
此post已完
樓主係有嚴重邏輯繆誤嘅傻仔
問佢野又唔答
叫佢俾證據佢就講啲模棱兩可嘅野
又話有證據又唔post出嚟
問佢tg大頭相同新聞有乜關係又唔答
一味話影大頭=藍絲影抗爭現場=篤灰
問多佢兩句講唔過人就話人傻閪
你咁都仲話自己對得住在囚手足?
係要幫手足嘅 就post啲真係關事嘅證據
而唔係喺到做標題黨鳩噏

你個空白account洗地都洗得幾緊張
呢個post大把人衝出嚟玩就知道....
講唔過人就話人洗地
你到底係唔係pr?
講得啱我係pr

我就係帶風向叫大家捐錢比支援在囚機構

黃世澤係逼害香港人同有反抗意志嘅人方面真係不遺餘力
以後係咪要叫牙石做sir wong
係牙石長官
唔聽人講定想SPIN
佢係行動派嘅,劉國父就係精神領袖
黃世澤根本就係港奸

狙擊香港人多過港共

呢啲撚樣衰過5毛
班牙石粉已經spin到所謂證據要去到證明牙石親自報案

講觀眾人數牙石應該係黃營十大kol,呢條撚樣呼籲起得罪自己的人底仲有個圍爐谷貼人資料,呢個咪等同指揮幾萬牙膠做義務國安

所以用假acc spin無意思
入境處在簽新護照時,申請人要把舊護照交回註銷(剪完角再比番申請人)
所以一條友可以唔止一本特區護照

條媽田所謂的觀點完全係9up
諗起之前佢之前係咁追擊渾水,因為寶華E係ig度贊過渾水,又同渾水做過訪問,覺得人地同佢爭女
被拘捕嗰位成員既資料, 佢有冇公開?
有既話, 麻煩貼出.
世柒兄好心就收鳩皮啦
我一直都問緊
但係樓主唔答
先搞清楚,被人拉嗰一位,佢有冇份貼先

第一步未搞清楚,唔洗討論第二步,
先要求佢地貼出,被拉既人有冇俾黃世澤貼大頭先
如果呢樣佢地俾唔出,係唔需要同佢地討論其他
牙石世柒呢啲畜生唔仆街真係無天理
我一直追緊樓主
但樓主唔答
洗咩有份貼
係世柒話果班友係鬼叫支持者起底
而其支持者依從教主指示去迫害人

樓上兩條牙粉的spin姐係指揮無罪只有出刀的有罪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞