突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
自投羅網一定唔係佢問題啦
黃世澤=麥麥送
咁都十分 睇嚟冬絲草b你很喜歡我
不斷斟酌佢有冇打電話報國安同埋叫我證明國安警察係直接因為佢所以拉人

黃世澤本身親口講要影佢哋大頭消滅佢哋呢下已經死罪啦,19年大家支持私了警大頭嘅藍絲就係因為佢哋影大頭呢個行為同報警冇分別,而家就話影人哋大頭相都唔冇問題

龍門任佢哋搬
究竟點解仲有人當佢神咁拜!
google語音真係越嚟越垃圾可惜自己打字差
呢個已經唔係分化咁簡單佢做嘅行為根本係害死人,佢做緊嘅嘢同藍絲暴徒網話要手足坐冇分別

呢單嘢如果唔係出自黃世澤把口,而係出自大公文匯或者香港公安把口根本冇違和感
你智障㗎!
牙石黃幾時死
唔夠撐世柒智障
智商測試嚟!
根本嗰班撚樣就係黃絲版嘅小粉紅

唔啱聽就熱狗劉正黃毓民走狗

佢哋根本冇獨立思想以為人哋批評佢就一定係敵對勢力境外勢力顏色勢力

所以話呢班低質嘅黃絲其實只不過係翻版嘅小粉紅,擁護偶像權力多過真正嘅民主自由
放心啦我一直當你哋藍絲

黃世澤搞鳩坐監手足椰子巴打你哋都要擁護,所以喺我心目中你同擁護共產黨香港警察嗰班藍絲曱甴冇乜分別
喺度spin佢自己返嚟先俾人拉到係柒又盛,我唔知佢咁危險仲返香港做乜,但原來佢明知山有虎偏向虎山行就代表世柒叫人影大頭冇問題,石粉真係好撚癲
我必須重新強調 討論黃世澤評論係戇鳩既貼我一定會簽到 可能會遲到 但唔會唔見我
https://lih.kg/3117911

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞