突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
仲有一個假acc 牙粉藍絲廢老on99#433253打配合話樓主唔答質疑
其實一早答左你, 咪就係話你所謂的質疑根本係垃圾

可能信世柒飲山水飲到傻左lu
精人出口
唔好影人大頭呢啲估唔到過咗三年都仲有人問點解
如果影人大頭係冇嘢嘅話走唔會會叫人哋唔好影人大頭
關鍵係唔係牙石有冇協助,而係叫人哋影人大頭影下一個罪孽嚟啦
更加唔好講之前喺連登亂咁屈人定係五毛,連椰子呢啲俾人告暴動都屈係5毛
佢一日到黑話要起底嗰個劉_ 點解咁多年都仲係度嘈 有晒樣有晒職位 都起唔到 係唔係廢咗啲 定基本資料都錯
黃世澤支持者死全家
我知, 我係想提醒交加街, 唔好同佢地泥漿摔角.
先解決第一個問題, 其他唔洗咁急去講
佢地一日唔解答第一問題, 成個推論就唔成立.

剛才我手快快, 唔記得左要不推文回覆.
覺得無問題果班就係觀看kol再課金就當自己抗爭左的港人
班友當然唔知按現在香港投共法院標準係現場已是暴動
其實邱文勁打狗救手足

hero
保守黨聯同香港國安成功緝捕港獨分子
做咩啫你
牙石邪教果幾萬賤人香港根本唔會去前線, 唔知道真身一穿的後果
班人仲係覺得你屌過飯民就屈5毛再起底欺凌好好玩

而牙石係不停宣判呢個果個係5毛再動員支持者郁手, 係指揮官身份, 樓上果兩條牙粉點解唔反駁?
佢嗰套對付五毛既方法,我唔同意
呢樣可以討論亦可以批判

但唔關事既case,亦唔應該入佢數
你想證明樓主講嗰單佢有責任,麻煩提供證據
好恐怖
冇聽黃世澤,分化L
坐左幾撚多年呀仲講熱普城
熱普城都散左好多年啦屌
唔存在嘅稻草人係最容易打
古有邪教飲雙氧水
今有牙教飲山澗水

牙石教人去飲山澗水,知唔知咩係Amoeba
一旦導致肝臟含膿,死亡率高達40%?
我留意左好耐tg真係大量鬼怪
真係遇到相信好多熱派系嘅人
仲有大量洋五
https://youtu.be/9BGAmCXonvI
明就明唔明就算
但我相信情況一直都係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞