突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
自閉仔以為中共權貴同佢一樣辦護照要去入境處攞籌
冇錯喎

你盲撚咗?公布人哋專業同國家你見唔到?一年有幾多香港人去荷蘭 仲要學鋼琴 你估黑警查唔查到?
其實篤灰狗就係篤灰狗 何必幫佢兜呢 搞到自己咁肉酸或者你又係世柒分身啦咁我都可以理解
上面已經有人講影熱狗大頭冇問題
不愧是50歐元俱樂部成員
佢喺連登起碼四個account喺曬呢個post 大家慢慢玩
師兄你搞錯咗佢自稱德國評論人

有另一個叫martin嘅係荷蘭鋼琴家
on鳩 除咗你呢啲自閉仔 正常人都睇得出佢係反諷啦
你自閉到同牙石一樣樣ip都唔駛check
自閉仔駁唔到勁撚嬲
師兄你搞錯咗佢自稱德國評論人

有另一個叫martin嘅係荷蘭鋼琴家
佢同佢啲觀眾真係好有問題,好似鏡粉咁中晒毒。乜都唔將件事去搞清楚,一味標籤全世界人係熱狗 (雖然有啲真係熱狗五毛同黑警,但唔係一少少意見不合就屈人係熱狗。佢咁做只係唔承認同唔想人知佢分析嘅睇法係有錯嘅地方。係人都會分析錯,又唔係耶穌,道歉有幾難?係都要所有人覺得佢分析先係最準,唔官能刺激。其他人如陶傑就話淨睇英文唔睇德文,所以佢先啱。但又唔覺佢德文好得去邊。五年仲係淨識講單詞,有咩資格批評人哋淨係識睇英文?而且佢英文都好一般。仲有每個人都要學習獨立思考囉,唔係佢講人講就照單全收)。佢哋咁做,其實同共產黨有咩分別?仲嫌香港人咁夠一盤散沙,仲要搞到各自廝殺?
其實同共產黨有咩分別

支持樓主,佢同佢班聽眾都係仆街黎
追捧者。好似鏡粉咁,可以無條件批判人,陶生都中過招。追捧者好多都唔講道理,對偶像被批,唔理善意定惡意,都會無厘頭著晒燈屌人
同意,係兩樣嘢嚟。
不過黃嘅做法本身都好有問題,同共產黨一樣。唔知佢有冇留意到,定已經走火入魔?
佢係激呀,害死自己人嗰方面吖嘛

佢邊度對中國共產黨有damage?

佢喺底嗰啲全部都係示威者或者港獨組織,或者勇武

我冇見過黃世澤一個telegram有工開黑警政府官員中國商人嘅資料

不過你都係扮睇唔到㗎喇

反共根本立場我屌你老母啦,大把人坐監嗰啲手足都俾佢搞,反工就大撚曬?

你講得出呢句嘢其實你同微博嗰班小粉紅分別相差無幾
不嬲當佢支共黨
佢d垃圾支持者就係小粉紅
所以唔洗理

佢啲聽眾咪全部都係呢啲19年先開始睇政治時事嘅小清新囉

睇完佢個留言真係打冷震佢以為黃世澤係民主偉人
同意,兩樣嘢。
不過黃同佢哋班追捧者做嘢方法都幾共產黨同維尼帝。即容唔到少少唔同意見嘅人 (只係理性留言講自己睇法,又冇鬧佢又冇人身攻擊黃生佢,佢都可以屈人熱狗PR) 呢下真係覺得係咪精神有問題?
google語音係咁

你偶像講得仲撚衰,好似含住碌撚咁
佢咁公開,全世界人都攞到,唔理有心定無意,呢種行為都唔值得鼓勵。同埋佢乜人都鬧人熱狗,大佬乜料呀?鬧錯人、繼而亂咁公開PO人大頭相,當人罪犯咁,唔駛道歉?一句話所有人係熱狗就代表佢係正義?
如果你嘅諗嘢方法同你嘅名一樣係捍衛自由 係應該睇佢講嘅嘢有冇point 同佢係唔係大陸人冇直接關係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞