突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
共產黨報紙、香港暴徒網、藍絲曱甴做緊嘅嘢

黃世澤同佢支持者做嘅嘢

勇武抗爭者真係好撚慘要畀藍絲共產黨搞仲要畀黃世澤搞
你今日先知世柒本性?
都係嗰句啦你試過三更半夜俾人上門拘捕或者有人打電話叫你去警署報到然後警察攞一大疊文件全部係你網上講嘢嘅截圖,你就知道公開人身分其實同協助調查係完全冇分別

平時國安都要透過你用政府wi-fi或者連登自爆捉你出嚟,而家直頭黃世澤幫佢搵埋人哋真實姓名同埋樣貌同直接報警根本冇分別

樓上仲要成班撚樣話咁樣唔係幫警察做嘢
不嬲都係,佢層樓都係中資高於市價接貨
你仆街啦
世柒出名小氣 等收律師信啦
佢直頭有國安朋友喎,向国安朋友收料喎

你估你唔畀料人哋,人哋會唔會畀返啲料你吖喇
人哋仲使用律師信?報國安已經得啦

老鳳畀佢追擊,坐緊監
椰子是無辜的邱文勁畀佢搞坐緊監

而家香港獨立黨成員畀佢追擊又坐監

樓豬係標題黨,咁都比你抽到水
點數都好, 牙石就係柒
香港用超級電腦 有樣已經gg
肯定唔知講中D乜,又比人圍插佢

中共拉人 同 有人比人拉 三個 post 都冇上熱門 但呢個 post 冇人正負評今次又又又又又直接上熱門 #1 

最後講多樣,黃世澤 係全網台界講最多次千祈死都唔好響光復返香港,請問點協助黑警響入境拉人?
唔好響光復返香港

漏左個前字
佢問既野其實無錯,不過呢 D 野有無比料無人知亦都幾乎唔會有人知。但喺 TG 同係條街大聲講嘢無分別,的確係變相放料俾差佬捉人。呢 D 身份真係好撚老危點解要咁撚樣放大頭

世柒話香港獨立黨係熱普城就知道佢係戇鳩仔 就算英國政府真係覺得有問題都唔係咁撚樣二分法。熱普城唔係求香港獨立,碌撚都走撚咗過台灣避難。

另外熱城同普一早掰咗面,屌佢係係海外太撚耐定點? 做人做到咁撚仆街真係稀有。好鳩心真係老老實實揾份工唔好再搞亂檔。
曾被列入通緝名單,近期由境外返港

大佬
佢成日少少嘢借題發揮但講錯哂
聽佢啲人都戇鳩
關你撚事咩,之前啲人問邱文勁單嘅又叫大家自己搵黃世澤send email問佢,而家又衝出嚟幫佢答

你又唔係黃世澤你幫佢答咁多做乜嘢??

身有屎衝出嚟?
但樓主可唔可以證明被拉哥位唔係熱狗
寫信俾德國內政部捉鳩世柒啦,呢條友好大機會有逃稅。
無罪推定?證明佢唔係熱狗?
咁你可唔可以證明你唔係熱狗
就算佢係熱狗又如何?

熱狗支持香港獨立就要畀人影大頭相然後畀國安拉?共產黨先會咁做
我記得獨立黨開親果 d 都係取消聯合聲明呢 d 聯署
反問一下姐
你鍾意話我係咩未咩lo 對我無關痛癢

熱狗都唔應該比國安搞
應該直接處死
咁唔該你證明自己唔係熱狗
熱狗稻草人最好打
咁玩啊⋯ok

我唯有承認我係分化撚賣港賊熱普城既一分子
把我處死吧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞