突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
有冇可能印尼嘅人 喺好幾百萬年前 同美洲印第安人係同一個做先?
條友解釋自己肥係個肚係受自己american基因影響

至於咩係american基因要問世柒老師
咁你我全世界人幾千年前都係同一祖先添?
公道
都係嗰句啦, 黃世澤做人有問題就係人都知,
問題唔係黃世澤抵唔抵屌, 而係樓主講既野撐唔撐得起佢立既標題.

其他人提起黃世澤既評論on9, 我都無出聲,
佢係KOL就應該要接受批評, 批評中肯又好惡意又好,
食得咸魚抵得渴, 做得KOL就預左, 你地要鬧係可以鬧,
但樓主個標題就好明顯係有問題.
我問樓主, 黃世澤有冇貼過事主大頭? 有既請貼出黎.
佢既反應, 係屌返我轉頭. 佢連基本提供證據都做唔到.
你自己睇下佢點答我
https://lih.kg/bsNcoBV
黃世澤貼既LINK(如果有), 點解樓主咁驚轉貼?
你想屌人, 無問題, 關鍵係捉賊拿贓, 捉姦在床.
如果佢咁樣指控黃世澤都成功, 日後可以求其亂指邊個都得.
關鍵係你要拎證據出黎.

另外, 有冇睇過鹿鼎記? 有冇睇過風際中點出賣天地會?
鬼, 係唔會有事, 但佢身邊既人會一個接一個出事.
我提起鬼, 並唔係講佢本人, 而係佢身邊有冇人出賣佢?
你搞得呢啲黨, 係同鹿鼎記入面既天地會無分別, 真係搵命搏.
猶其係個黨名咁樣, 一定有人24小時笈到實兼滲透.
唔好忘記, 當日64出走嗰班, 有啲已經投左共. 要搞, 就預左要防.
現時最大既問題係, 事主本人受唔受得住獄中煎熬?
會唔會崩潰, 供埋其他人或者組織既名單?
當中會唔會有仍在香港既人? 我咁講, 絕對會被負評,
但亦絕對係在英在港既人要考慮既事
東德 波蘭 呢啲東歐同中歐國家成為共產國家 好多都係盟國同蘇聯之間嘅協定 佢哋講好咗打贏Ww2之後 點樣畀蘇聯食咗半個歐洲 好多歐洲人本身都唔鍾意共產黨

60年代捷克布拉格之春 捷克人都有少少民主嘅思想 70年代阿南都有工人組織爭取基本嘅自由 同時期嘅中國人仲發緊癲擁護甚至崇拜毛澤東

我覺得文化上中國好難行到民主議會政治

我覺得如果中國共產黨解體之後 只會由另一批依家已經擁有錢同軍權嘅人 換個新名(例如乜乜社會黨)繼續統治中國
Telegram 大把

雖然我唔同意樓主秋意龍既topic同立論,
但亦感謝秋意龍#381答左你呢個咁搞笑既問題
如果係要往返香港既人, 就唔好搞/入呢啲group

搞得/入得, 就預左一世唔返香港, 一世搭飛機唔經中俄領空,
一世唔可以喺中國友好國家轉機/旅行, 唔好娶中國女人,
同埋唔可以有直系親屬喺香港.
記住, 係成世人. 無咁既覺悟, 唔好入.

雖然司徒華千般不是, 但佢既潔身自愛係可以效法.
棚牙正常番你就唔會認得佢
"我覺得文化上中國好難行到民主議會政治"

呢句說話我係贊成, 因為中華文化入面係無教人去講真話,
無教人去捍衛真相, 無教人喺強權之上仍有上帝主持公道.
相反仲會教你要滑頭, 要變通. 淨係呢樣, 已經行唔到民主議會.
香港係因為英國傳承先有, 否則一百年都唔會有.
你知唔知點解樓主要 hide 曬D post 同 TG msg 既年份,仲有人名。因為佢唔 hide 曬,個故仔就唔完滿
真係從來無人去嘗試令一個咁大既國家民主化.
無一個國家會願意去遠東殖民咁大地方.
暫時呢個問題係無解.
佢地民主化既時候, 每個國家有幾多人口?
巴打有興趣可以查下. 記得唔好用今日既人口數字喎.

仲有, 印度印民巴西美國呢啲前殖民地,
多多少少傳承左歐洲既文化體系, 你就唔好拎黎同中國比.
從0到民主已經難, 從共產到民主更難.
如果人少少都還好, 偏偏係10幾億人, 共產溝儒家文化,
(要計埋文革後儒家文化美好既一面土崩瓦解, 只餘下爛肉)
民主化難度係前所未有. (仲未計8孩母親嗰班農村生番)
都係冷戰算啦, 我有我搵錢, 你有你鎖國, 大家相安無事.
真係要搞中國民主化? 你搞埋我嗰份.
你咁撚認真做乜鳩
屌成日搞事
我諗幾年前 有個朋友畀條link我 去睇佢youtube有關bno嘅片 嗰次我第一次睇佢嘅片 佢national發音都搞錯 唔知幾年後今日有冇改善
條友中文差,英文差,德文差,邏輯又冇,智商更加差,根本係世界渣宰

咁撚蠢咁撚戇鳩嘅人都有人追隨你話世界上幾多戇鳩仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞