突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
已經做晒標題黨都冇用
仲有人真心聽世柒嫁?
我以為d聽眾都係為恥笑佢on9而睇
連聽開嘅人都唔知佢有Tg channel
多謝分享
要改名做藍世澤
反而覺得佢點解比人通輯覺得番嚟會安全唔翻屋企就等於安全?一入境已經通晒天 住酒店又係用真名真信用卡
呢條黃世澤都唔係香港人,香港做乜關佢條柒事?
『黃世澤(英語:Martin Oei,1978年4月7日-),香港時事評論員,原籍印尼蘇門答臘島亞齊省蘭沙市,英籍華裔印尼人.....』
無限抄車

又確保唔到自己TG頻道乾淨,無流出;又分唔到捉既人係異見定對家。國安拉咗證明捉錯異見港人 又回避問題,想點?
佢個頻道所有公開嘅人冇一個係警察、政府、藍絲或者白衣人

全部都係笑佢嘅網民或者佢唔鍾意嘅組織

所以佢嗰個網搞鳩嘅人全部都唔係對面
其實起人底貼滿公海已經死罪
仲咁多人出嚟死撐洗地
條友做乜 on 9 9 回港?
一個仆街做得出咩錯喺錯左點解咁多on9信佢
仲要畫標題黨話佢冇打電話報警就唔算報國安

盲目支持真係好恐怖
協助既定義係篤灰或舉報喎。

點睇都只係私怨,同你講既好大出入
又有一隻
共產最叻抹黑同人身攻擊
話你冇邏輯Je

仲有講多樣,上面你 d 圖連 蔡明達 條人渣個名都 hide 埋,唔知點解你一邊屌人當人手joke,但又一邊去保護d食人血饅頭食到出面既仆街

仲有樓主響加拿大記得幫我同 哈姆熱狗 位連登仔問好
我唔撚識蔡明達,你要追擊自便
國安橫行嘅年代公開人嘅資料根本就係藍絲行為
都大機會係…

但係追擊同恥笑佢 基本上只係令到支持同反對佢既人兩極化,好難die down。即係解決唔有人告密;同佢無限泄露他人資料既問題。

究竟有冇辦法可以用英或者德既法律去封佢泄密既頻道?理論上如果個法律基礎係穩陣既話,應該佢開10個都可以即ban佢10個
推到黃生回應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞