突發,黃世澤協助香港警方拘捕香港獨立黨成員

614 回覆
1113 Like 102 Dislike
世柒真係好撚煩 洗晒我雙親腦 衰過邪教
佢啲觀眾普遍係咪廢老 匡智 爛牙
好多牙粉入咗嚟
邏輯上 你係要先知道乜嘢係啱 先可以話佢講嘢冇point或者錯

如果你唔識將你認為啱嘅嘢表達出嚟 依個係你個人表達能力嘅問題
仲有傻仔支持佢鳩up果下好野
呢樣野你要鬧佢我唔反對, 慢慢
我真係好驚黃世柒驚佢又做多次蠢老鼠斷人後路
這裏是連登
佢本身夠話德國反共啦,人哋轉個頭就去中國拜訪喇
唉 世染真心仆街
如果你講消滅共產黨個程度係 共產黨控制唔到政府 軍隊公安之類 隨時邊境冇人守住 有可能成幾百萬是一千萬人走難去其他國家

只要共產黨鎖住同13億人係中國 中國政府減少喺外國搞三搞四 共產黨仍然存在喺中國 我冇乜所謂

黃世澤近期軍事評論
https://lih.kg/ipygsS
黃世澤本人同我確認過 我唔係5毛 佢評論係戇鳩
https://lih.kg/2898607
黃世澤評論太戇鳩,我不知道該回什麼,只好貼上乳酪蛋糕做法,自己做健康又好吃,睇食譜總比睇黃世澤戇鳩評論有得著。

準備所有材料。低筋麵粉過篩,奶油放入耐熱容器裡,隔水加熱使其融化。檸檬清洗乾淨外皮再刨絲及榨汁備用。先將奶油乳酪放置於室溫軟化。 製作餅皮,餅乾放入較厚的食物袋中,用桿麵棍敲碎。 製作餅皮,餅乾放入較厚的食物袋中,用桿麵棍敲碎。 將融化的奶油稍微冷卻後備用。 將融化的奶油稍微冷卻後備用。 將奶油倒入餅乾袋裡,攪拌混合。 將奶油倒入餅乾袋裡,攪拌混合。 將做法4.倒入模型中,用杯子或湯匙等工具輕壓,使其鋪滿模型底部,然後放入冰箱冷藏定型。冷藏約30分鐘以上即可。 將做法4.倒入模型中,用杯子或湯匙等工具輕壓,使其鋪滿模型底部,然後放入冰箱冷藏定型。冷藏約30分鐘以上即可。 將香草豆莢剖半,用刀片刮下香草豆莢籽。 將香草豆莢剖半,用刀片刮下香草豆莢籽。 製作起司蛋糕的麵糊,將軟化的奶油乳酪用橡皮刮刀攪拌,並加入酸奶及2/3的細砂糖攪拌混合。 製作起司蛋糕的麵糊,將軟化的奶油乳酪用橡皮刮刀攪拌,並加入酸奶及2/3的細砂糖攪拌混合。 均勻混合後,加入蛋黃攪拌至表面光滑(這時可改用打蛋攪拌器),接著加入鮮奶油同樣攪拌至表面光滑。 均勻混合後,加入蛋黃攪拌至表面光滑(這時可改用打蛋攪拌器),接著加入鮮奶油同樣攪拌至表面光滑。 加入香草籽及過篩的低筋麵粉一起攪拌均勻。 加入香草籽及過篩的低筋麵粉一起攪拌均勻。 再加入檸檬汁及檸檬皮(絲)混合。 再加入檸檬汁及檸檬皮(絲)混合。 使用一個乾淨的調理碗加入蛋白,剩餘的細砂糖分兩次倒入,並同時用電動攪拌器攪拌,打發至蛋白霜的尖端會往下低垂的柔軟程度。 使用一個乾淨的調理碗加入蛋白,剩餘的細砂糖分兩次倒入,並同時用電動攪拌器攪拌,打發至蛋白霜的尖端會往下低垂的柔軟程度。 加入一半的蛋白霜至起司蛋糕糊中攪拌均勻。再將起司蛋糕糊全部倒回剩下的蛋白霜裡攪拌均勻,動作快速而輕巧。 加入一半的蛋白霜至起司蛋糕糊中攪拌均勻。再將起司蛋糕糊全部倒回剩下的蛋白霜裡攪拌均勻,動作快速而輕巧。 在模型底部包上錫箔紙,(避免隔水加熱時水份會流進模型裡)接著倒入麵糊,用橡皮刮刀將麵糊表面刮平整。 在模型底部包上錫箔紙,(避免隔水加熱時水份會流進模型裡)接著倒入麵糊,用橡皮刮刀將麵糊表面刮平整。 烤箱先預熱170度c備用。烤模放入大烤盤裡,注入約2cm高度的熱水,放進烤箱以170度c烘烤40分鐘,接著再用160度c繼續烘烤10-15分鐘。搖動模型時,蛋糕表面會像布丁般緩緩搖動的半熟狀態,即代表完成。請依各家烤箱的不同,烘烤時間可做調整。 烤箱先預熱170度c備用。烤模放入大烤盤裡,注入約2cm高度的熱水,放進烤箱以170度c烘烤40分鐘,接著再用160度c繼續烘烤10-15分鐘。搖動模型時,蛋糕表面會像布丁般緩緩搖動的半熟狀態,即代表完成。請依各家烤箱的不同,烘烤時間可做調整。 蛋糕出爐先冷卻後,再放入冰箱冷藏1個小時以上。用刀子沿著模型輕輕劃一圈,取下蛋糕即完成。 蛋糕出爐先冷卻後,再放入冰箱冷藏1個小時以上。用刀子沿著模型輕輕劃一圈,取下蛋糕即完成。
黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係黃毓民的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤幾時叫黃之鋒駕駛高達做軍事人材? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話羅冠聰因為懂電競就有潛質做軍事人才 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤只係被陶傑叫BNO 蠢老鼠的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤賣口罩順手貼人資料上網 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤幾時叫黃之鋒駕駛高達做軍事人材? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀話黃世澤評論戇鳩就係5毛 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤幾時叫黃之鋒駕駛高達做軍事人材? ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話直升機吊貨櫃 咁幾時吊埋高達? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話椰子巴坐監就係5毛 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話羅冠聰因為懂電競就有潛質做軍事人才 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話直升機吊貨櫃 咁幾時吊埋高達? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤賣口罩順手貼人資料上網 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話羅冠聰因為懂電競就有潛質做軍事人才 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀我們知黃世澤是戇鳩,他也知道自己是戇鳩,他也知道仇思達知道他是戇鳩,我們也知道他知道沈旭暉知道他是戇鳩,但世澤決定屌柒眾人並且將大家加入5毛list ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係仇思達的契弟 ⠀⠀⠀⠀我們知黃世澤是戇鳩,他也知道自己是戇鳩,他也知道仇思達知道他是戇鳩,我們也知道他知道沈旭暉知道他是戇鳩,但世澤決定屌柒眾人並且將大家加入5毛list ⠀⠀⠀⠀黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀陶傑叫黃世澤整下排牙 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係仇思達的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話直升機吊貨櫃 咁幾時吊埋高達? ⠀⠀⠀⠀黃世澤係仇思達的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係黃毓民的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話羅冠聰因為懂電競就有潛質做軍事人才 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤幾時叫黃之鋒駕駛高達做軍事人材? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係仇思達的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話直升機吊貨櫃 咁幾時吊埋高達? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤賣口罩順手貼人資料上網 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤只係被陶傑叫BNO 蠢老鼠的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話直升機吊貨櫃 咁幾時吊埋高達? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話羅冠聰因為懂電競就有潛質做軍事人才 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤係黃毓民的契弟 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀我們知黃世澤是戇鳩,他也知道自己是戇鳩,他也知道仇思達知道他是戇鳩,我們也知道他知道沈旭暉知道他是戇鳩,但世澤決定屌柒眾人並且將大家加入5毛list ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀陶傑叫黃世澤整下排牙 ⠀⠀⠀⠀黃世澤賣口罩順手貼人資料上網 ⠀⠀⠀⠀⠀黃世澤話自己保守黨黨員(比錢就入得果種) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀
你回想當年冷戰時代就明.
人, 飛機, 航路, 科技, 兩個陣營互相割蓆.
當然, 仲有渠道既, 例如香港.
警告︰黃世澤評論內容因為太戇鳩可能令人反感;不應該將黃世澤評論派發、傳閱出售、出租、交給或出借予年齡未滿18歲的人士或將本物品向該等人士出示、播放或放映。如要轉發時應加上戇鳩警告。

講真,如果黃世澤出幾分鐘評論,我真係會話你評論戇鳩,等大家去你個post打個轉黎判斷黃世澤幾分鐘評論係咪戇鳩,我係認真,唔係講緊笑,你話我專業評論lun,正義lun,乜都好,隨便你。

黃世澤有無想過你呢種一時之快會對無知婦孺有幾大傷害?傳左出去班人真係睇完照單全收咁點見人,論點仲要咁撚戇鳩?你講埋堆戇鳩野就happy,人地分分鐘被人笑柒完就躲係屋企喊。人有時好脆弱,跟住你D 戇鳩建議行動有乜事的話,你良心過唔過意得去?

黃世澤我勸你放評論出黎之前三思一下,唔好受沈旭暉,仇思達同黃毓民影響,佢地幾分鐘出既評論都係有價值既角度,係做左好多年功課積成既功力,希望你可以作出獨立判斷,唔好係到抄佢地出評論,又唔柒做功課,做埋晒D損人不利己的事。

P.S. 你D評論我冇睇錯真係戇鳩,一大堆戇鳩野仲要無source ,turnitin 都唔搵唔到出處
我每次睇完神驅開台之後都會上連登屌爆黃世澤評論太戇鳩

因為我知道, 世澤佢真係出評論唔做資料搜集

佢唔知道沈旭暉,仇思達佢地出評論果陣所經歷過既有幾多

有人問我睇左世澤d乜, 我真係唔想答佢
直升機吊貨櫃? 渣無人機係軍事人材? 真係癡鳩線
究竟我點繼續忍受世澤d生撚過既生豬肉既評論係連登氾濫
仇思達開台講政事,都經過資料搜集,有做功課
係有做功課, 係經過漫長資料搜集
每一個評論都有佢既歷史,佢既故事
黃世澤評論究竟有d乜? 根本就好似d白痴港女咁, 一無所知, 戇鳩鳩, 生勾勾

黃世澤評論真係唔可以好似沈旭暉咁
搵到咁多好角度, 資料, 來源,分析,各有特色
亦搵唔到咁多知音人,

有時侯, 我自己一個坐o係茶記上連登
我覺得自己係孤獨, 我覺得呢個世界係冇人明白我
我叫左枝青島, 我望住杯入面黃色既啤酒
我望唔透, 黃世澤既評論究竟邊一部份係有做功課?
我好迷茫

我離開間茶記, 我俾錢既時侯發覺有個OL開post怒屌世澤評論太戇鳩,成日講埋哂堆戇鳩野
我望住佢, 佢望住我
我地互相點點頭
我好感動, 原來呢個世界仲有人係同我有相同既諗法
我忍住淚水
走出茶記, 點起支煙,
頭都冇回就走返屋企
或者個OL會問, 點解我放棄呢一段咁難得既姻緣

我唔知道
o係呢一刻
我覺得我係一個知識份子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞