[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
睇完今場都覺得GenG無閪貓一定連四強都入唔到
發現canyon有無限光環,佢點troll啲人都唔計
又咁講
敢放貓既隊唔值得入四強
自己作死
唔屌中上ad唔通屌canyon
EDG Khan ghost殘疾人唔識玩大ad beryl亂送
SMK最後個場自信拎星朵拉比scout gap
但你就話輸world final因為Jiejie gap canyon
Deft 唔係好算頂級ad
自己全盛時期 俾人打到喊
仲有杰西 tp 傳燈籠
庫奇w做開戰角送頭 俾人笑朝鮮飛行員
好多蝦碌野
大賽play 又無乜
佢重掛住DK D隊友,賤種LOL之神
佢braum不嬲勁
招盾扣得好好 同埋可以用佢既地圖觀去埋伏到變開戰英咁
canyon畀jiejie偷咗幾多條龍又唔講
game 4畀jiejie反野反到全場隱形又唔計
其實會睇到 但無人會怪佢
因為打得起係因為佢
Troll返都無計 game 1 game 5都係咁
佢soraka嗰場都捉哂對面位 不過soraka冇能力做野
唔係贏JieJie真心好笑 佢應該要FMVP啦
Game 4
DRX sup 同jungle 咁撚勁越打越有
t1 點撚算
lck jg佢排第一真係多咗
上個bo5佢畀花生gap,結果排佢第一,花生第尾
啲野輔連動
屌daeny老母
又未到gap
各有千秋囉
第二場taliyah招大放得點靚點carry點帶節奏 jiejie隱形你唔講
第三場Leesin點樣靚踢幾想贏你唔講
如果八強計我覺得花生最好
但睇完今日花生又真係差唔多包尾 玩唔到野核 雖然隊友好大問題
之前睇t1 vlog都係食韓國菜 佢地好似唔點食外國菜
牛骨力同On9er要再低一格
同飄色去捉花生果下好關鍵
Deft and Kingen最後三場請珍惜
又想燈我哋T1
屌你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞