[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
本身ryze 打呢類雙坦陣就麻麻
呢隻英唔係玩大技真係零作用
要打front to back 玩viktor 好過
@秋山巴
GIF我就識CAP 改圖就交比你
其實四強出局冇問題,主要係打得太差先難啲接受
中玩carry位咪好似今日咁 你真唔明定盲屌到咁
內容衰過上年

我都信念咗
又要等星期日
好辛苦,有戒斷
點先算carry
azir syndra 夠唔夠carry
幫jg唔等於你放棄中路架喎
如果係咁真係無計最慘係doran拎 坦比人住爆 solo bolo
啱啱睇翻自己啲predict全部估中贏個隊,但係得gengdk個場中得哂5場
淨係你兩講嗰隻都唔同定位啦
都係嗰句今日viego+azir夾成點大家有眼睇
雖然打法問題仲大
呢場次序我覺得最難估
豬女應該比花生用
cls
同埋canyon野核係蠶食對面野區資源嗰隻唔係食下兵就算 中路冇線權 冇cc前期打交唔勁點玩
doran同chovy幫到盡
一個拎豬都可以比你單殺 一個團戰走去帶邊清兵
兩個都痴撚線
想問下post-game interview點解係智善一腳踢做interviewer+翻譯?
我知sjokz中咗武肺,但琴日skt-jdg戰唔係轉左個男做interviewer?
連個個男都中埋武肺?
開game 綁chovy係櫈 要佢睇兵一波波送塔真係好地獄
我個劇本係本身能力唔夠打,輸兩場之後canyon唔知出咩黑科技追兩場
係咪得Chovy先會打龍戰去上/下路推到勁深
唔幫手搶中線,霸好位打會戰
D隊友畀人逼到勁差位置,再T落黎
再發現個位打唔到
個個上咗去做caster
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞