[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
如無意外今年就係support fmvp
T1 guma一開始嗰零死傳說都幾亮眼
不過而家上面有個宙斯
一樣有mechanics
但夠膽make play過佢 團戰又有用過佢
ryze個場

最慘係尋日有另1個ryze 比較之下簡直
佢以前唔係都係咁咩
game 4
遊戲時間23:55
冇第二隻game取代到, 世界賽啲人又會返嚟睇
做超級兵(X
製造超級兵(O
沙雞 ryze
琴日係睇教科書
搞到今日好似睇小學雞習作咁
所以都睇得出
作為一個運動員
心理質素係幾重要
唔係各樣運動都唔會有大心臟
CLUTCH PLAYER呢種先係SUPER STAR
canyon捉住佢地隻手唔比佢地玩carry英 Smk呢兩年worlds決勝局都拎星朵拉 有邊次係贏 有邊次係自信pick完然後無作用 有邊次決勝局係pick carry英而唔係揀扔個波比canyon 叫佢carry
打geng Game5個場對面可以控到objective 除左nuguri條傻鳩比人捉之外 smk前期比人捉到路幾多次係咪當人盲
點解下下決勝局都玩野核 因為呢招對dk黎講勝率最高 隊友既實力已經容許唔到佢地玩第二招
就好似jdg打t1 唔通kanavi唔想打下野唔想打中野 問題係打唔撚到唯有all in自己
唔通Canyon工具人玩得唔好?
宜加係canyon隊友Ad保證carry唔到唔carry對面你執到 nuguri老弱殘中哂 smk到決勝局就等隊友carry
比你講到成隊就哂canyon 好心你咪撚話自己係dk fans直接話自己係smk fans算啦屌你老母
呢隊嘢得chovy 同 ruler 似會鬧交
哥 Tarzan chovy viper lehends
嚴選Lck 五路大賤種

Top 劍王
JG ??
Mid ??
Ad 尺帝
Sup ??

牙劍 唔洗講 grf個陣啲衰嘢
尺帝 又欺凌 輸左個賤種格岀哂
仲要miss 一次大, 一次比人金身避左
有無LINK
得一個人似會鬧交
其實都係輸比賽姐 點解成日屈間尺hey0人...
lsb呢d隊都會搶5殺大家笑下啦 間尺成日一個頭都拎唔到就叫penta啦
應該係game 1 爆城前既團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞