[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
一齊由CK 升班打lck
入worlds
拎聯賽冠軍 拎世界冠軍
又一齊砌低 T1 漿豬 再2次聯賽冠軍+ MSI worlds final again
3年幾4年感情
問佢點睇連入三年總決

佢話遺憾唔係同一班隊友都知啦

DWG原班人馬CK打到去世界冠軍

拎黎做Post頭都幾好
請相信Kingen
po霸又想開po
世界賽版本 水滴九頭蛇-CD流JHIN興起左未
lol之神仲好講
t1依家保底亞軍
上年季前支那B已經講zofgk scrim屠殺
佢狂換人都算 但1次都無換過呢個組合出黎打比賽
上年T1可以比佢帶到差啲連世界賽都打唔到都幾癲
RGE BOT兩件?
G2 隻SUP
EG MID
去drx重組算
不過zeka+ pyoshit係at least亞軍中野>>>>八強
上野個缺口仲闊過林襄個閪
zeka打完韓國左手自大咗以為自己好勁
輸係必然嘅事
上路有實力同宙斯對練
JG gap咗同canyon 55波嘅花生
比你講到係缺口
唔同宙斯練可以同邊個練?
FAKER 4冠!
出ACRANE 都可以倒轉谷到LOL玩家人數既,係外國好HIT係真
燒撚左佢啦改黎改去,成日做撚埋啲寄生fans,睇邊隊唔順眼就走去撐對家真係好撚失禮
咩圖黎 睇唔明
一定要邊線打優勢,靠OBJECTIVE 引人行埋黎囉 隻抽
一係學廢老閃開CARRY位
明顯係BERYL已經唔洗吹,呢場SUP GAP極大
睇多次GAME2,真係唔係好明
3龍仲要火龍都仲派chovy分推
俾你推到座塔換soul point都唔抵啦
攞唔到主動之後俾人放陷阱同lux e失哂位
doran個tp又係奇怪 直接行上去大仲好啦
其實一早call chovy落黎5打5,打輸都好過白送

4龍仲癲
成班好似冇諗過zeka去咗邊咁
大佬你冇中外塔冇視野,以為咁安全?
到俾人開,chovy b緊想出死帽
呢個位冇可能唔斷b去幫
到doran俾人炸番佢
其餘3件仲係度行黎行去,ruler咁既血,只可以賣doran走佬輸4龍

巨龍又係
今次放chovy分推都唔係問題,有兵線佢d裝夠gg,但係又唔阻人b
跟住就doran踩陷阱做肉靶
到俾人開,chovy有咩可能唔過去幫手反而同酒桶隻揪

我覺得chovy既表現已經超越咗緊張既level,好奇怪
佢依家同FAKER WOLF BANG一樣,連續3年入WORLD CHAMP FINAL
佢要睇隊友咩情況,跟住再諗做啲咩決定去幫或者trade啲嘢返黎,所以有時候會無啦啦自己行嗰陣比幾條友圍,s9嗰陣就係咁睇隊友跟住俾人秒撚左,佢要咁樣切同埋又要對線,平到線已經好好
可能人事問題 hea玩先輸zeka
佢以前都係咁換架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞