[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
間尺無hey0人呢句野真係講到口臭 輸比賽咪笑下佢地點廢 成日屈間尺hey0人隊霸到底係咩意思 仲要睇落係認真討論唔係講笑個隻
https://youtu.be/pBEBKmQiARI
Faker and I could never be friends fundamentally, infrastructurally
唔知點解好型
可唔可以選個lpl 會唔會唔夠位
講啲咩
如果lol 電莖都叫收皮
咁其他game 收左十世
你數得出最熱門個啲game 觀眾人數都係得lol 一半甚至更少
Thank you
一句講晒,Faker定Deft?

我揀Deft,想睇佢喊住捧盃
不過riot宜加個重心擺起動畫同valorant到
佢有 英文字幕 你可以睇下 我set好時間
希望keria 兌現當初承諾
zeka唔係話好似平時咁打就贏到咩
尺帝幾時平反左 想知
想睇faker贏 但又覺得drx咁嘅成長經過好值得攞不過又唔係愈有毅力愈值得champ嘅
mid gori
串我faker
死少啲
覺唔覺ZEKA好有反派氣息
幾型棍
除眼鏡果下
仲要慢動作
勁好J
TF nerf到無得玩
https://youtu.be/E_jMipQX4JE

呢個咩支那煩膠黎
係咪係啲靠直播嘅小丑
佐助型
bonnie真係唔啹間尺hey0佢既話就唔會rank撞到仲會一齊discord傾計啦
唔好話間尺啦 bonnie同doran都係fd底...
geng輸左咪笑下佢地比賽打得幾差 操作又幾屎 但唔係比你地成日捉住d微表情話ruler欺凌邊個欺凌邊個 佢同邊個邊個又反面...
swift同doinb個種真係叫反面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞