[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
隊友問題啦Chovy條垃圾人地Zeka棄線未推都幫佢入野搶buff 條仆街垃圾仲洗緊cs
出街係同rascal一齊出 bonnie同ruler開台傾計個陣趁佢一走左就即刻話佢係豬 個關係可以有幾差
沒有哥 怎敢說geng
哥根本完爆多爛
嗰條片Ruler最假,當bonnie係狗咁 手手
哥明明就係好人
淨係記得之後有一集bonnie同哥兩條友出去食m記唔知算唔算出街
你句drx 唔駛你地燈都唔會打得過t1啦似想t1收truck
邊到燈
Gen穩食T1係事實
但我無話Drx穩食T1喎
同埋明明Drx佢地自己都講左贏左Gen就可以奪冠
要搵到錢本身就要騎呢
唔做小丑搵鬼睇 冇人睇邊賺到錢
咁嗰陣真係覺得世一冇乜機
要番工
星期六/星期六先一次過開十個
冇跟一排完來哥已經平反左
好感動
冇比賽
開黎冇用
講play style都好睇好多啦中路咁多英 又狂dive
嗰陣鬼知佢咁賤
原神仔操作係差差地
佢同bonnie就係咁相處 之前rank撞到佢地discord連 ruler問佢我係咪哥 bonnie答佢係朋友 ruler一離開坐位無帶耳機即刻唱首歌話ruler係豬
咁學樓上巴打話喳直播做節目效果姐洗唔洗人生都做埋小丑 (賣草 出老千 叫fans鬧人 etc)
Deft 2018 2020成績都好過廢老
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞