[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
kingden實拎 唔肥aa都做到半隻坦 cls
抗壓都一流
LPL=英超
T1=皇馬
今年one & only嘅主題加埋storyline真係正
廢老贏真係唯一一人 作為goat 做過狗比教練撚 高山低谷都爬返上嚟仲要咁carry
deft贏亦係傳奇到漫畫都寫唔出由中學比人笑話隔離班有個勁過自己嘅高手 到十幾年後有機會係final贏返佢
好想快啲到星期日
其實chovy game1 2都正正常常
game3開始中風
game4末期患者
對線輸足4場,成日打團佢就農兵
game 2殘血手痕拉酒桶送bounty畀cait
game 3有閃但寧願死喺龍坑入面,前面花生畀人捉,唔救佢又唔返屋企,企喺原地食兵等畀人捉
game 4花生野核畀人反野唔cover,永遠慢zeka半拍,仲要見到個單機嘅鏡爪就驚到大閃
Geng
收到風最後一條 one&only片既主角係廢老
奇怪在 doran fiora明明g1打到咁
後面無ban都唔敢pick
疤邊有份踢歐聯
成日話canyon沉迷野核又唔見有人話kanavi沉迷野核
Dk點解要玩野核就因為另外三條線都carry唔起 成個worlds canyon無玩過工具人 上路一件ire 下路一件200years玩雙核 ire自爆都算 200years叫養到肥肥白白最後都可以輸
Dk=窮人版jdg 同樣下路爆 kanavi假假地都有個369做隊友
Nuguri送頭既 smk睇返打jdg個3場 支援團戰完全唔夠yagao揮
想知成隊geng第二場開始發生咩事
疤狗出去柒姐 係聯賽都仲穩定嘅
無啦 beryl bait佢佢出勾既,而佢又真係出個下慘
ryze呢場其實 前面輸但後面都咬得住d龍,點解係要開戰
拖到大後期就係ruler vs drx la
Game2睇英打到28分鐘其實鄭智真係無咩理由會打輸
geng永不團滅
都有,你睇下rng g1就係直接搶graves話比全世界知t1可以打野核
比起chovy中風
caller責任仲大
不停放chovy分推
雖然佢本身打法都係咁 但未至於完全唔打團
geng好似冇諗過5v5咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞