[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
陰d陰d呢到幫下個到幫下,仲未計佢mic check個陣提隊友要注意d咩
打edg已經場場吹佢sup gap
曾經skt都試過爭冒泡賽連打幾場bo5追到夏冠 唔記得有冇拎埋世冠
Juhan上場未
淨係佢做main caller已經責任重大
佢今次champ到就有資格問鼎最偉大support
https://www.ptt.cc/bbs/LoL/M.1667215175.A.ADC.html
wade59420 : Kiin專訪已經講要出來聽別隊報價了 Gen可以出手了
frankie30432: 2022了還在kiin...
softflame : Kiin有在世界賽證明自己過嗎 這種短期適應能力

完全駁唔到
最後有人指向life 不過我無睇過life開台所以我都唔知 不過佢同哥同bonnie宜加都係kt
早兩年rascal個gif都比人話同clid不和 再加上支那b話佢地真係反左面
搞到哥委屈左幾耐 仲嫌自己塊臉生得太惡
希望大家cap d gif笑下就算 唔好真係覺得眼神望一望就係唔踞將呢d微表情放得太大
佢d料應該係kanavi比佢
load左兩秒關peanut關事
完美T1
陰謀論終極boss係bonnie本人 鏡頭前面扮慘唔出聲等人恰
其實係拎光環上位 令多d人留意到佢 唔出名既選手要用矛招
利申 鳩up
要睇埋finals對keria打成點
佢打得差drx就應該零機會champ
本身都0機會
原來勁人黎
仲要係泡菜人支那化左,好撚嘔心
又未到嘅
zeka對線有機會打出到缺口
beryl可能仲有底牌未出
你無法...
其實有冇人知點解而家faker成日切視窗 可能佢對線變廢 就係因為成日切視窗
有冇人覺得TWITCH愈黎愈ON9
亂鳩咁BAN人,又雙重標準
屌你老尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞