[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
個問題係,當今有邊個JG 有呢套陣容又做到一樣既野先
KANAVI? 都未必得啦,又倒轉CANYON走去做工具人,一樣一流

但佢隊友依家CARRY唔到,先要佢企出黎JA
睇下R1 JDG打DK隻樹人勁到但咁又點,咪一樣輸
佢今日真係好撚差
s7
所以都明點解咁多支那咁撚鐘意jkl
好多銅牌play
drx 由8強開始紅藍都permaban lucian
一定唔會放lucian
你見呢度啲chovy fans靜晒就知
大賽先嚟雷鳩隊友 唔知係咪一路打一路諗起deft
講緊唔控object同上頭亂送喎
如果個id叫oner嘅話應該畀人屌臭十世
hi go兒
我估jdg 3:1 T1, gen 3:1 Drx
反向中哂
可摸耳估T1贏
兩邊拎冠 都會有人係第一年world就champ
Zeus + zeka,kingden都好似係第一次入
叫bet365還返啲錢比你
Aatrox 呢個位同意,zeus 隻yone 可以處理到
Heimerdinger 應該係決賽重點
Pick 出嚟代表下路一定唔會爆線
係guma 狀態咁好嘅情況下drx 應該好樂意pick
如果係t1 冇招既情況下我諗真係可以食一ban
Akali 雖然zeka 玩得好,但係始終未去到冇解level
好想faker 贏4冠,又想deft子贏
係 但問題唔係呢到
而係drx red side一定要ban晒兩隻
藍紅方 flip coin未
Drx點ban
貓 西恩 雷茲?
Yuumi Lucian Caitlyn
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞