[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
打呢個陣lehands要拎 裂地先有得玩
但佢拎左寒冰
笑死 又亂屈
我幾時講過smk troll
我話佢冇把握最佳機會咋喎
係你個死忠玻璃心 成日覺得人話佢差

佢揀咩英你估canyon逼佢咩
liss syndra佢玩開想揀又唔得?你點做死忠架
呢d英後期carry唔到?
你開得靚一樣carry
你裸跑左咩姐死柒頭
但呢兩隻野 係可以玩到和平對farm 大家殺唔到大家

當bp咁討論下,
如果doran拎fiora 先就唔洗ban d濕鳩坦,又賺隻鬥士玩分推
g1 drx明顯唔係好處理到分推又唔繼續
dd fans
Regional有哥同cuzz
8強有scout meiko
4強有Chovy doran
決賽有keria
Deft佈呢個局佈左7年
終於明點解t1要帶後備sup
你不如睇多次
一路係話教練world玩一套->canyon一唔掂/失誤就收皮(場場要carry一定會失誤)
然後有人話其他路廢先焗住玩野核
我再話smk有能力carry 事實亦真係有 game2 3
咁我唔明你點駁fact? 即係個個caster pro player盲撐smk? Rookie 叉燒都話勁
Liss咪搞笑 上年練到依家佢隻liss都仲係玩到好柒
可能佢哋唔信doran 冇計
後期fiora單帶輕鬆殺卡蜜兒
Hearts break for Ruler, what has been such a successful last six months of domestic domination comes to an end
其實呢下doran問題大d
推中拎主動好合理
大可以等人開龍先再打
liss都係佢撚手英? 9up有個譜阿大佬
佢chovy fans
啱啱食兵都話隊友call佢食

同埋smk拎過冠係咪得罪佢
想自己支持嘅選手拎咪算 追住另一個咬 神經病
佢最尾一血閃走左無死到的
佢應該等緊chovy flash
啱啱好今日90場
Luler 霸凌人地 好似以前ambition都係咁
呢啲叫天有眼現世報 仲有個吹出嚟嘅faker 接班人 抵撚死輸
DIU有新GIF
今次到Ruler望人了

上年t1都係4強啦
雖然個期待感完全唔同 可能下年勁返
S13開頭似後期版
玩野核同smk carry有咩關係
而家野核食撚埋你中路d兵咩
唔笑嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞