[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
漿豬定drx果個家
分唔到邊d燈 邊d理性討論
吃完飯後Bonnie接受採訪,記者問「誰最欺負人」,Bonnie回答「life哥,他說自己就是這麼過來的,所以我也得忍著,每天都欺負我」。之後Bonnie說到了尺帝,Bonnie說「本來我是不能說的,ruler哥在鏡頭前總是感覺稍微照顧我(往旁邊扭頭看了一眼),但是在鏡頭後總是訓我,所以我很委屈」。因為Bonnie的這番話,尺帝成了網友口中經典的兩面人。

原文網址:https://kkne.ws/xrEN2k
無可能
決賽等左5季
又有S7 skt + S11 Dk 呢啲
吹到勁大嘅係決賽收皮
班友肯定唔要面咁由今日燈到星期日最後一場利申想燈
咩今日
成班一早燈緊
理性燈
t1應該ban左泡麵頭就夠,其他組合都可以answer到,話唔定大家鬥搶renata
改返1001開po啦 做壞規矩
留名睇有人覆你邊個開po都好嘈 冇所謂
哥係好人聽講佢被人誤會嗰排會偷偷流淚
但1001成日唔開po wo
不是我說 佢地而家仲會一齊出街 的..
係 我幫佢抹眼淚
係 S7開始睇ssg風扇講SKT五路世一睇左好多年
證明你冇認真睇果陣明明係生命點bonnie幫哥斟水 哥先會講果句野 明明係幫bonnie解圍 但d人單cap果句野出黎屈哥hey0
哥這個事兒^_^最早是當時的小替補Bonnie在吃飯的時候,life看到rascal水喝光了,被life指使叫去給rascal倒水。rascal把他攔下來並且說了一句:「你以為哥不能自己倒水嗎?」隨後瞪著對life說了一句:「多管閒事。」life在之後沒敢再說一句話。他不是霸凌的那個,反而是維護Bonnie的那個。真正霸凌的其實是life跟ruler,只不過當時被剪輯的好像是rascal在欺負Bonnie

在之後三星的紀錄片里,小替補也說過rascal是唯一一個會經常請他們吃飯的,而且在凌晨四點喊他起來打排位。但是!rascal同樣會在這個點起來打排位,並不是欺負新人,純粹要求嚴格,在小替補打遊戲輸給他後,他對替補說的是我每贏一把你都要多打一把排位。所以說rascal這人雖然比較死板嚴厲,但這個嚴厲也沒有雙標,對他自己也是如此。
你都勁燈
上次話drx 今年全年都係漿豬私家g,完全冇贏過,所以真係諗唔到drx 可以點贏 ,點知真係贏
決賽叫lck鳩叫佬去啦
反正都係lck autumn final
點解香港打lol勁果D咁多小醜嘅大麻佬 盧本偉 AJ搵錢最多果三件全部都騎騎呢呢
邊個開po都好嘈 冇所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞