[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
我都未見過佢心態爆到咁
佢以前腰都斷個陣都係沒表情 會主動嘗試做啲嘢
佢尋日好似直頭同其他人反面咁完全離曬罩
bengi 重帶左幾套打法出黎
野核 打上 打下 乜都有
佢 r一係私家車 一係吉車
咁樣點解唔玩TF
至少有得mh
geng仲會原班人馬咩

覺得會換JG / Top

kanavi係咪返lck
Tf對線應該俾人打到傻
花生其實都少少慘
BERYL 同JG瘋狂連動

LEHEND係度行行企企

呢RD其實SUP GAP都好大下
叉燒:Zeka試訓好撚勁但係佢決定唔到簽人
係 你又講得無錯 但我只係話當今 有邊位做到呢個performance ja
dk放太大壓力係佢身上啦

oner kanavi都做唔到呢堆卡視野 操作(所以上年world jeijei真係堅料)
而佢勁在又撚得掂節奏型jg
其實睇到而家反而係T1唔玩野核個套
oner可能學bengi轉咗做狗唔再博命死刷 亦唔淨係去上路同佢兄弟搵交打
寧願唔要資源去拎object/反gank中下嘅場面多咗好多
報恩deft大哥既時候到以身作則keria下場到你
關注接骨木xx精神健康

各位GenG 粉請多保重
game 3 同4 pick到成隊野冇開團冇接團
我今日睇翻highlights, chovy係真係隊友teamfight緊 自己仲特登走遠啲去食兵

應該心諗緊 哇咁on9嘅teamfight 唔好預我
咁嘅表現拎dade獎都得,不過入到四強 應該未到佢
又話今年係LPL年
啱啱炒咗嗰個連埋上路一齊愛回家
喺下路河死咗一次咁大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞