[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
dk gen game 5 bp嗰陣 我都話可以azir畀佢包底carry
但dk佢哋個打法就一定會揀星朵拉確保rift hearld團戰打得贏
但係鱷魚走去閃w nar 直接搞爆咗 已經成場爆咗節奏
https://www.youtube.com/watch?v=8bVb5mYjYwk 15:34
同埋我上面就係話唔可以一概而論
唔係azir加viego就會輸 都要睇下對手係邊個同埋自己打法係點
game4 chovy揀ryze zeka揀加里歐 zeka 咪就係狂推比pyosik入侵
我都唔係咁死忠姐我噏得smk liss廢
有無人搵到t1 對 jdg game 3 個總傷害表
個直播video 搵極都搵唔到係咩時間彈出黎
有時英文台冇出
pcs台可能有
lck依家轉左新制之後成班財閥入晒場啦整體上可能窮d,但傳統強隊個班講錢真係唔會低過你LPL
riot員工? 咁鬼快
DRX eshop韓文page 英文page唔運黎香港
中文page冇今季衫賣舊版又斷晒貨
自膠一打
遵守承諾
至少佢講啱一半deft子真係體驗到有chovy係敵隊嘅快樂
依家93場
Bo5起都係估邊隊贏
唔會中晒5場但穩定中3-4
pyosik: gen down
老老實實 chovy琴晚嗰場算唔算身敗名裂
原神真係好撚正, 上年係DK成日嫌佢行街死, 覺得佢無乜料到

但見佢訪問回答好撚清晰, 今年好多場都成日bait, 英雄池又深, 重要連續3年入到final真心勁到痴線
zeus 牛比
又見證一個經典gif的誕生
我就係想睇英文有無
不過都感謝你解答
我見精華有但碌riot個live又唔見有所以問下
終於唔係po 霸開
做教練應該有料過daney幾百倍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞