[LoL]英雄聯盟 S12 比賽討論區(1120)

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
憑實力贏都咁又唔係msi 35ping
總之贏過T1就會比成班人追住嚟屌
一年一隊得多都會攰
t1 四強 lucian nami個priority直接上到最高
sejuani 都非常高
藍方嗰陣 連ban兩場sejuani aatrox
第3隻一次sylas 一次viego

紅方就固定ban yuumi aatrox graves
(打rng ban yuumi lissandra fiora)

drx 打漿豬
紅方3場都ban yuumi cait lucian
藍方唯一一場ban lucian ryze (singed)
打edg 5場ban足lucian
紅方得一個yuumi固定ban
(edg 藍色自ban cait)

決賽 個人睇法
drx點都唔會放lucian出街 無論紅藍
然後大家紅方時硬食yuumi ban
有sejuani時 可以接受放aatrox俾對家用

已知pyosik可以後pick kindred打graves情況下
t1 紅方時可能會唔理graves
直接針對zeka ban akali(+yuumi aatrox)
留返sylas sejuani caitlyn lucian ryze 俾drx處理
然後係viego azir varus (上面5隻剩低嗰隻)
入面揀2隻黎用
調返轉諗 LCK有邊位同間尺同tier
咪Guma同Deft

DD都比人貶到一文不值

間尺由3星打到e加 忠心耿耿非賣品
今日明顯成隊都好迷
但覺得geng拎到summer冠 Peanut係大功臣
應該唔會炒掛
頂到Canyon 但打Pyosik 就失曬智
其實講到攰 真係無欺凌 bonnie到宜加都仲有同哥同ruler傾計出街...
ruler之前有問過staff佢出到去值幾錢 staff同佢講你唔好旨意啊非賣品答架你
下年
Rascal
Peanut
Bdd
Ruler
Lehends

Bdd聯賽包尾可以壓佢價
Goodbye and thank you…
明明入左決賽穩食T1
刺客出身玩到唔敢用akali
由撐chovy都唔反唔得啦
唔覺lehends會走佢同尺幾有化學作用
Frd講野係串係串去架啦
不過係cam前做 啲人放大哂個人感受
Smk上年都比人屌到傻
你為左t1奪冠可以燈到幾盡
Kiin peanut chovy ruler beryl
我睇好t1 3:0 drx
計唔計埋原神先
最低工資
收到wind 決賽打到game5 會放哂所有main角出嚟隻抽
我今年除左msi final之外預測t1 bo5既戰績準確率都好高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞